ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

26191 απαντήσεις σε αυτούς που στοιχημάτιζαν ότι θα εξαφανιστούμε!

26191 απαντήσεις σε αυτούς που στοιχημάτιζαν ότι θα εξαφανιστούμε!

Newsroom

Και ενώ ο κόσμος κατέρρεε γύρω μας κάποιοι το μόνο που είχαν να σχολιάσουν με αναρτήσεις τους στα social media, ήταν πως το Volonakinews ήρθε η ώρα “να μας αποχαιρετήσει χωρίς αντικείμενο εργασίας”, όπως χαρακτηριστικά υπογράμμιζαν!

Κάτι τέτοιο διαβάσαμε λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση κλεισίματος των καταστημάτων.

Τέτοια σχόλια διαβάζουμε και ακούμε σχεδόν καθημερινά….

Ποτέ δεν απαντάω στα μίζερα και πικρόχολα σχόλια. Έμαθα τοσα χρόνια να τα διαχειρίζομαι. Θυμώνω μόνο. Όχι για εμένα. Εμένα δεν επιτρέπω να με αγγίξουν. Θυμώνω και πληγώνομαι για την πόλη μας και το αβέβαιο μέλλον της που πηγάζει από τέτοιου είδους προσωπικότητες και συμπεριφορές!

Πριν από 3μιση χρόνια επέστρεψα στη πόλη μας. Δεν ήρθα ν ανταγωνιστώ κανέναν. Θα ήθελα πολύ να συναγωνιστώ βέβαια, αλλά ήταν θολό το τοπίο…

Ήρθαμε να προσθέσουμε στην ενημέρωση, κάνοντας κάτι που δεν υπήρχε. Κάτι που έμελλε ν αλλάξει την πορεία και των υπόλοιπων μέσων ενημέρωσης που ακολούθησαν….Διδάχθηκαν από εμάς και άλλαξαν πολλά στον τρόπο που μέχρι τότε λειτουργούσαν. Διδάχθηκαν θα πω, όχι αντέγραψαν. Έτσι θέλω να το βλέπω.

Το πόσες φορές έσφιξα τα δόντια για να συνεχίσω κόντρα στον υπόγειο πόλεμο, δεν λέγεται…

Συντονισμένος και βρώμικος!

Δεν απάντησα ποτέ. Δεν πείραξα κανέναν.

Η μόνη μου απάντηση: Η δουλειά μου!

Αλλά σε αυτή τη πόλη είναι κακό να δουλεύεις σκληρά, όταν άλλοι έχουν μάθει να κερδίζουν….χαλαρά, είναι κακό να ξεχωρίζεις, να πετυχαίνεις χωρίς πλάτες και χωρίς εξαρτήσεις!

Δύναμη μου; Όλοι εσείς, οι αναγνώστες μας, επιχειρηματίες και καταναλωτές, εσείς που μας δώσατε ΤΟΣΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ, ΤΟΣΕΣ ΝΙΚΕΣ, ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΣΑΝ!

Μετά από κάποιο καιρό, μας άφησαν ήσυχους…..γιατί αντέχαμε και συνεχίζαμε!

Δεν σταμάτησαν ποτέ όμως, με την κάθε ευκαιρία, να προσπαθούν να μειώσουν την προσφορά μας, την επιτυχία μας την δυναμική μας….

Δε σας κρύβω, ότι και εγώ η ίδια στην αρχή αυτής της κρίσης είπα: Και τώρα χωρίς αντικείμενο εργασίας με κλειστά μαγαζιά τι κάνουμε; Δεν έχουμε ρεπορταζ!

Το είπα όμως για μια στιγμή!

Γιατί έχω μάθει να δίνω μάχες ασταμάτητα, γιατί έχω μάθει για κάθε πρόβλημα να βρίσκω λύσεις, να μη βλέπω εμπόδια, γιατί θέλω την ΠΡΩΤΙΑ και δουλεύω γι αυτή. Ναι την θέλω και δεν ντρέπομαι να το πω!

Δεν την ζητιάνεψα. Την κέρδισα. Και καθημερινά την διατηρώ, με δουλειά, με διάβασμα, με θυσίες, με επένδυση χρόνου και χρήματος στην συνεχόμενη εκπαίδευση και εξειδίκευση μου!

Ποτέ δεν επαναπαύτηκα!

Διαπιστευμένη στο Υπουργείο Οικονομικών με ειδικότητα το επιχειρηματικό ρεπορτάζ….ΗΤΑΝ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΟΥ, Η ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ!

Αν δεν τα κατάφερνα, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ! ΘΑ ΜΕ ΑΠΕΛΥΑ!

Έπρεπε με σοβαρότητα και ευθύνη να κρατήσω ζωντανή την επιχειρηματικότητα με όποιον τρόπο, να στηρίξω τους συνεργάτες μου και ταυτόχρονα να ενημερώνω άμεσα για ότι προκύπτει από τα αρμόδια Υπουργεία!

Όλα αυτά χωρίς φανφάρες, χωρίς εκφοβισμό…όπως έκαναν πολλοί για μερικά κλικ!

Και τα κατάφερα. Τα μηνύματα που δημοσίευσα τις προηγούμενες μέρες επιχειρηματιών του Βόλου, που μας ευχαριστούσαν που με κλειστά μαγαζιά έκαναν τζίρους….είναι η απόδειξη!

Οι πάνω από 26.000 χθεσινοί αναγνώστες μας είναι η απάντηση και οι 16.000 κάτι σημερινοί, μέχρι τις 12μιση το μεσημέρι!

Η εμπιστοσύνη χτίζεται και κερδίζεται και για εμάς αυτό είναι το μεγαλύτερο απόκτημα!

26191 διαφορετικές απαντήσεις μπορείτε να βρείτε στα πικρόχολα σχόλια σας περί του ότι δεν έχουμε πια…αντικείμενο εργασίας!!!!!!

Και αλήθεια δεν ντρέπεστε να χαίρεστε που δεν έχουμε ΕΜΕΙΣ αντικείμενο εργασίας;

Δεν ντρέπεστε που χαίρεστε που δοκιμάζονται χιλιάδες επαγγελματίες και εργαζόμενοι στη πόλη μας και σε όλη τη χώρα;

Αλήθεια τόσες μέρες ο κορωνοϊός δεν σας έμαθε τίποτα;

Χρόνο πολύ σπατάλησα για εσάς….Λυπάμαι αλλά πρέπει να επιστρέψω, στη δουλειά μου, σε αυτή που μας κρατα ΨΗΛΑ, γιατί έχει κίνητρο την αγάπη και σκοπό τα χαμόγελα και την ανάπτυξη!

Γιατί αυτά μετράμε….και όχι τα ευρώ!

Και αυτό….μας διαφοροποιεί, αυτό είναι το δικό μας συγκριτικό πλεονέκτημα!

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ σας….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις