ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Ήρθε να γίνει Δήμαρχος στον Βόλο ο εκπρόσωπος του Τσίπρα!

Ήρθε να γίνει Δήμαρχος στον Βόλο ο εκπρόσωπος του Τσίπρα!

Δώρα Μιχαήλ

Δεν σας κρύβω ότι παρακολουθώ με μεγάλη προσοχή την μέχρι τώρα πορεία του Ιάσονα Αποστολάκη. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά και δεν σας κρύβω ότι κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι θα το ήθελα, για να μπορέσω να σχηματίσω ολοκληρωμένη γνώμη και άποψη.

Επίσης δεν σας κρύβω ότι έχω εντυπωσιαστεί θετικά από κάποιες κινήσεις του από την ημέρα που ανακοινώθηκε η Υποψηφιότητα του για τον Δήμο Βόλου.

Κινήσεις σύγχρονες και έξυπνες, που κάποια στιγμή είχα σκοπό να σχολιάσω!

Και εκεί που πάω να σχηματίσω γνώμη, να ο Ιάσονος σε ρόλο εκπρόσωπου τύπου, αν όχι δικηγόρου, της σημερινής κυβέρνησης!

Πόσο απογοητεύτηκα….είναι που πήγαινα να πιστέψω τα περί “ακομμάτιστου ψηφοδελτίου”!!!!

Και αν σας πέφτει βαρύ σε κάποιους το εκπρόσωπος του Τσίπρα, θα σας θυμίσω μόνο ένα σημείο της ανακοίνωσης του με την οποία χαρακτηρίζει λαϊκιστές, όσους αντιδρούν για το θέμα της 32ης Ταξιαρχίας: ” Η υπόθεση της πιθανής μελλοντικής μετεγκατάστασης της ταξιαρχίας, πέρα από το σωστό αίτημα και την αντίστοιχη δέσμευση του υπουργού για μεταφορά ισοδύναμων μονάδων στη περιοχή μας, μπορεί να μετατραπεί από πρόβλημα σε ευκαιρία για αναπτυξιακές πρωτοβουλίες στηριγμένες σε στέρεες και σύγχρονες βάσεις.”

Όπως καταλάβατε το σύνολο της πόλης που αντέδρασε κακώς το κάνει, ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την σωστή απόφαση!

Δεν θα το σχολιάσουμε περισσότερο, το μόνο που θα πούμε είναι ότι συνυπογράφουμε στο ακέραιο τον σχολιασμό που έκανες χθες βράδυ μέσω facebook ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Απόστολος Οντόπουλος!

” Λυπάμαι ιδιαίτερα που ο κ. Ιάσονας Αποστολάκης θεωρεί λαϊκισμό την έντονη ανησυχία που εξέφρασαν οι τοπικοί φορείς για τη μετεγκατάσταση του Στρατοπέδου Γεωργούλα. Πάντως παρά τις μέχρι τώρα «λαϊκιστικές αντιδράσεις» ακόμη κάποιοι ψάχνουν να βρούνε ισοδύναμα.
Ξεχνούν αυτοί οι κάποιοι… ότι οι παραγωγικοί φορείς αποτελούν τα γρανάζια της τοπικής οικονομίας. Δεν μας απασχολούν οι χαρακτηρισμοί. Δεν θα μας πτοήσουν, ούτε θα μας αποπροσανατολίσουν απ’ τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος, από την ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Ας μας επιτρέψουν όλοι όσοι έχουν δημόσια αξιώματα, να έχουμε ένα λόγο παραπάνω στα θέματα που άπτονται της τοπικής οικονομίας. Εμείς είμαστε άνθρωποι της παραγωγής, έχουμε βιώσει τη διαδικασία παραγωγής εκ των έσω και όχι στη θεωρία και από τη θαλπωρή των κομματικών γραφείων. “

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις