ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Summer 2021: Ξεκάθαρα η χρονιά της Αγριάς!

Summer 2021: Ξεκάθαρα η χρονιά της Αγριάς!

Newsroom

Kαι αν το ντέρμπι ήταν μεταξύ Βολιώτη επιχειρηματία και κορωνοίου, ο αγώνας θα έληγε στο γήπεδο της Αγριάς, με 3-0 και μάλιστα με εύκολη επικράτηση του πρώτου!

Ε ναι, αν μιλούσαμε με ποδοσφαιρικούς όρους κάπως έτσι θα χαρτογραφούσαμε την επιχειρηματική εικόνα της Αγριάς!

Θα περίμενε κανείς πως οι επιχειρηματίες θα χαρακτηρίζονταν από εσωστρέφεια και φόβο και δύσκολα θα προχωρούσαν μέσα σ ένα τόσο ρευστό περιβάλλον σε νέες επενδύσεις!

Οι Βολιώτες επιχειρηματίες όμως και ειδικά εκεί στην Αγριά, που φέτος ξεκάθαρα είναι η χρονιά της, επέδειξαν περίσσιο θάρρος, προχωρώντας σε ανακαινίσεις χιλιάδων ευρώ και ξεκινώντας από το μηδέν την δημιουργία νέων επιχειρήσεων!

Ξεκινώντας από την περιοχή ΑΣΤΕΡΙΑ, έχουμε την είσοδο του Cohiba, που σταθερά ανοδικά, κερδίζει έδαφος λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές, προχωρώντας φτάνουμε στο ιστορικό “Ακρογιάλι” της παραλιακής, που ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά και αναβαθμίστηκε σημαντικά σε όλα τα επίπεδα, ενώ φτάνοντας στην περιοχή του Σουτραλί, συναντάμε το πλέον πετυχημένο Motu, που κατάφερε να συγκεντρώσει κόσμο όλων των ηλικιών, που ξέρουν να ξεχωρίζουν τα καλά μαγαζιά και τις ολοκληρωμένες εμπειρίες, από τα…ημίμετρα, χωρίς ταυτότητα και προσωπικότητα!

Τέλος, φτάνουμε στο Blue, όπου είναι ξεκάθαρο πως έχει γίνει μια μεγάλη επένδυση, έχοντας δημιουργήσει έναν χώρο “κόσμημα”, που είμαι βέβαιη πως θα λατρευτεί, θ αγαπηθεί και θα γράψει πολλά χιλιόμετρα, αφήνοντας πίσω του, μετά από πολλά πολλά χρόνια, μια λαμπρή ιστορία και εκατοντάδες μοιρασμένες εμπειρίες και αναμνήσεις!

Ήρθε για να μείνει και να κάνει αίσθηση….ξεκάθαρα!

Αν λοιπόν, είχε κανείς δεκάδες λόγους να περάσει το καλοκαίρι του στην Αγριά, τώρα προστέθηκαν και άλλοι και μάλιστα λόγοι με κοινό παρονομαστή την πεμπτουσία της εξυπηρέτησης, της γεύσης, της απόλαυσης και της διασκέδασης!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις