ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mε Λιαδέλη στον γήπεδο, πως να μη βάζουν καλάθια οι Αλυκές;;;

Mε Λιαδέλη στον γήπεδο, πως να μη βάζουν καλάθια οι Αλυκές;;;

Newsroom

Είναι γεγονός πως οι Αλυκές για αρκετά χρόνια είχαν χάσει την αίγλη τους, με αρκετό κόσμο να γυρίζει την πλάτη του σε μια από τις πιο όμορφες περιοχές της πόλης και κάνοντας άλλες επιλογές διασκέδασης….

Όλο αυτό ήρθε να το ανατρέψει πριν λίγα χρόνια ο Παναγιώτης Λιαδέλης. Ήταν γι αυτόν, ένας από τους πιο σημαντικούς αγώνες της ζωής του….ίσως να ήταν και η πρώτη φορά που αυτό “το λιοντάρι” δεν θα έβαζε τρίποντο!

Με ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και άλλα τόσα χαρακτηριστικά, που έχουν όλοι οι μεγάλοι αθλητές, έβαλε τα πράγματα κάτω και έκανε μετρημένες και σωστές κινήσεις, γνωρίζοντας καλά, πως την μπάλα την πας εκεί που θες εσύ και όχι εκεί που θέλει αυτή!

Ε ναι, τα κατάφερε, βάζοντας πολλά τρίποντα με την δημιουργία του Ammos, που έφερε τον κόσμο πάλι πίσω στις Αλυκές…

Αναβάθμισε την διασκέδαση, το φαγητό, την εμπειρία στην παραλία και έγινε η αιτία, αυξάνοντας τον ανταγωνισμό, να βελτιωθούν και όλοι οι υπόλοιποι. Αποτέλεσε τον λόγο που στη συνέχεια και άλλοι σημαντικοί επιχειρηματίες επένδυσαν πρώτη φορά ή ξανά στην ίδια περιοχή!

Φέτος, είχαμε και την δυνατή είσοδο του Bohemia στις Αλυκές, όπως και αρκετές ακόμα επιλογές που όλες χαρακτηρίζονται για τον σεβασμό τους στο πελάτη, τόσο σε σχέση με το “φαινεσθαι”, όσο και με το “είναι”, που αποτελεί την ουσία και τον λόγο που κάποιος θα επιστρέψει ξανά στην ίδια περιοχή και στο ίδιο μαγαζί!

Τα συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους επαγγελματίες που βρήκαν το θάρρος μέσα σε δύσκολες εποχές να επενδύσουν, όμως ας μη ξεχνάμε ποιος πήγε κόντρα σε όλους και όλα, ποιος έκανε την αρχή….ποιος άνοιξε τον δρόμο, για ν αποτελέσουν και πάλι οι Αλυκές, προορισμό!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις