ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Pilion Terra: Το ξενοδοχείο που η θέα του σου κόβει την ανάσα! ΔΕΣ!

Pilion Terra: Το ξενοδοχείο που η θέα του σου κόβει την ανάσα! ΔΕΣ!

Δώρα Μιχαήλ

Η Πορταριά είναι ένα υπέροχο γραφικό χωριό και εγώ με την ομάδα μου φιλοξενηθήκαμε σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο, το Pilion Terra. Φτάσαμε την ώρα που έδυε ο ήλιος και η θέα με το που κατεβήκαμε στο ξενοδοχείο ήταν μαγική. Ο Δημήτρης Φωτιάδης, ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου και η σύζυγός του, μας καλωσόρισαν με το χαμόγελο στα χείλη. Αφού του είπα πόσο μαγικό μέρος είναι αυτό, έμαθα κατά τη διάρκεια της σύντομης συζήτησης ότι η καταγωγή του είναι από την Ξάνθη και ότι η αγάπη του για το Πήλιο τον οδήγησε να φτιάξει την μονάδα του εκεί. Ζήτησα να μου μιλήσει για το πώς πήρε την απόφαση να αφήσει το επάγγελμα του φαρμακοποιού και να ασχοληθεί με τον τουρισμό αλλά και για ποιο λόγο το Πήλιο είναι ένας απόλυτα καλοκαιρινός προορισμός.

Εμείς αφού ξεναγηθήκαμε στο χώρο, ανεβήκαμε στο δωμάτιο για να χαλαρώσουμε. Μπαίνοντας, νόμιζες ότι βρισκόσουν στο πιο μοντέρνο ξενοδοχείο μίας μεγαλούπολης που σου παρέχει όλες τις ανέσεις.

Το επόμενο πρωί λίγο πριν την αναχώρησή μας, φάγαμε πρωινό στην υπέροχη βεράντα του με θέα που κόβει την ανάσα. Τα υλικά ήταν όλα ένα κι ένα δικής τους παραγωγής.
Αν ο δρόμος σου σε βγάλει προς Πήλιο και συγκεκριμένα προς Πορταριά, σου προτείνω ανεπιφύλακτα να μείνεις στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο.
KSEN2

KSEN3

X

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις