ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πήγες Μυλοπόταμο για μπάνιο; Σε είδα… Δες το VIDEO!

Πήγες Μυλοπόταμο για μπάνιο; Σε είδα… Δες το VIDEO!

Δώρα Μιχαήλ

Aπό το travelgirl.gr

Ο,τι και να γράψεις κι ό,τι και να πεις για την παραλία του Μυλοπόταμου στην Τσαγκαράδα είναι λίγο μπρος σε αυτό που αντικρίζεις όταν την επισκεφθείς. Θέλοντας να «ταξιδέψουμε» μαζί στα μαγικά νερά της και στην άγρια ομορφιά της, με τη βοήθεια του κινητού μου και της gopro του αδελφού μου, σας ετοίμασα video, από την ώρα που κατεβήκαμε από το αυτοκίνητο μέχρι την στιγμή που βουτήξαμε στα γαλαζοπράσινα νερά της.

Όταν παρκάρεις το αμάξι, θέλεις περίπου 10 λεπτά για να κατεβείς στην παραλία, αλλά το τοπίο σε αποζημιώνει με το παραπάνω.

Αν πας το μεσημεράκι (εμείς φτάσαμε περίπου στις 4), μπορεί να είσαι τυχερός να βρεις ξαπλώστρα και ομπρέλα. Αλλιώς έχε μαζί σου μία ψάθα και πετσέτες για να ξαπλώσεις κάτω. Έτσι κι αλλιώς φτάνοντας σε αυτήν την παραλία την περισσότερη ώρα θα την περάσεις στη θάλασσα.

Ο αδελφός μου με την gopro περπάτησε κατά μήκος της ακτής και βούτηξε τραβώντας πλάνα από το βυθό της!( Mπορείς να τα δεις εδώ: https://www.travelgirl.gr/paralia-milopotamou-travegram-me-tin-gopro-apo-to-amaxi-mexri-ton-vitho-video

mylo

mylo2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις