ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Επιστρέφει με αλλαγές και εκπλήξεις!

Επιστρέφει με αλλαγές και εκπλήξεις!

Newsroom

Χωρίς καμία αλλαγή στην αρχιτεκτονική και το στήσιμο, αφού μόλις πέρυσι ανακαινίστηκε ολοκληρωτικά και η εικόνα του μαγαζιού είναι εξαιρετική, αλλά με πολλές άλλες αλλαγές επιστρέφει το Mirror!

To αγαπημένο μαγαζί μικρότερων και μεγαλύτερων στο Βολονάκι και συγκεκριμένα στην Ερμού, μεταξύ της Κουμουνδούρου και της Ογλ, φέτος θα δώσει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στο φαγητό, όπου πέρυσι τους πήγε πάρα πολύ καλά, κρατώντας όλα τα πιάτα του μενού που τόσο αγαπήσαμε, αλλά προσθέτοντας ακόμα περισσότερα!

Εννοείται ότι θα συνεχίσουν να μας προσφέρουν τα υπέροχα γλυκά τους που τον περσινό χειμώνα έκαναν θραύση, ενώ ταυτόχρονα έχοντας πια μια πετυχημένη σεζόν στο καλοκαιρινό Tropicana στα Παλιά, όπου κυριολεκτικά γίνεται κάθε βράδυ χαμός, δεν θα είναι λίγες οι βραδιές που το Mirror θα φιλοξενεί το Tropicana, χαρίζοντας μας 13 επιλογές κοκτέιλ μονο με 5 ευρώ!

Βέβαια όπως μαθαίνουμε ετοιμάζουν βραδιές με πολύ δυνατά party ενώ βρίσκονται σε διαδικασία προετοιμασίας για τη πρώτη μέρα λειτουργίας τους, που θέλουν να ξεκινήσει με κάτι πολύ δυνατό!

Με το καλό παιδιά…

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις