ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Μια «αποικία» ποτού και φαγητού δημιουργήθηκε και σε αφήνει άφωνο!

Μια «αποικία» ποτού και φαγητού δημιουργήθηκε και σε αφήνει άφωνο!

Δώρα Μιχαήλ

Μια ξεχωριστή ιδέα που πήρε σάρκα και οστά!

Αξίζει να εμπνευστείτε από αυτή, όσοι θέλετε ν ανοίξετε μαι ξεχωριστή επιχείρηση και φυσικά όλοι όσοι μας διαβάζετε από την Αθήνα και είστε και πολλοί, αξίζει να πάτε και αν ζήσετε τη μοναδική εμπειρία που έχει να σας χαρίσει! Όσο για εμάς Βολιωτάκια, ναι, αξίζει και σ εμάς στην επόμενη επίσκεψη μας στην ΑΘήνα να είμαστε εκεί!

Μόλις πατήσεις στο ασπρόμαυρο πλακάκι του «Juan Rodriguez Bar» («Compañia de Bebida» ο χαρακτηρισμός του), καθίσεις γύρω από τους ψεύτικους, κατασκευασμένους στο χέρι με την παραμικρή λεπτομέρεια, φοίνικες που μπολιάζονται με λευκά φτερά, κοιτάξεις τα αστέρια με το θαμπό νέον στο ταβάνι, αγγίξεις τις «φθαρμένες» τεχνοτροπίες στους τοίχους και προσπαθήσεις να αποκρυπτογραφήσεις τα νούμερα στις τουαλέτες, καταλαβαίνεις ότι ο Άλεξ Πετράκης και η Βίβιαν Δημητρακοπούλου («Upupa Epops», «Belle Amie», «Noel») προσέθεσαν άλλον έναν μαξιμαλιστικό χώρο στο μαξιμαλιστικό βιογραφικό τους.

Η οδηγία ήταν να δημιουργήσουν ένα αποικιοκρατικό περιβάλλον για να… αισθάνεται άνετα ο Juan Rodriguez, ένα φανταστικό πρόσωπο που εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες Αρμελίνα Αντωναροπούλου («7 Jokers») και Κώστας Λούκας («Παλιάτσος»). Αυτή η συμμαχία γεννά ένα συνδυασμό ποτάδικου με εκτενή spirit list και cocktails, ολοήμερου στεκιού για bar food και fun bar με χορευτική «μαύρη» και ροκ μουσική.

Ενδεικτικά, ο κατάλογος του φαγητού περιλαμβάνει αυγοτάραχο Τρικαλινού σερβιρισμένο με μπλινίς, φρέσκο βούτυρο και μαρμελάδα από βιολογικό σύκο, ταρτάρ κιτρινόπτερου τόνου, ταλιάτα τόνου και μόσχου και ποικιλίες ελληνικών αλλαντικών και τυριών, ενώ η cocktail list χωρίζεται σε punches, προ-εμφιαλωμένα cocktails που έχουν παλαιωθεί σε βαρελάκια δρυός και πειραγμένες κλασικές συνταγές.
a

a2

a3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις