ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mανώλας: Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο, τελικά έφερα τον κόσμο στον τόπο μου!

Mανώλας: Ήθελα να γνωρίσω τον κόσμο, τελικά έφερα τον κόσμο στον τόπο μου!

Newsroom

Ο Μανώλας είναι ίσως η πιο διάσημη ψαροταβέρνα της Μαγνησίας και σίγουρα η πιο γνωστή στην περιοχή Τρίκερι, που είναι συνδεδεμένη με τον γαστρονομικό τουρισμό.

Ο Μανώλης Γιαμαρέλος αποφάσισε όταν ενηλικιώθηκε να μπαρκάρει για να γνωρίσει τον κόσμο, όταν όμως το 1999 ο πατέρας του έφυγε από την ζωή, επέστρεψε στο Τρίκερι για να βοηθήσει την μητέρα του Ελένη με το μικρό καφεναδάκι που είχαν στην Αγία Κυριακή.

Σε αυτό το μικρό καφενεδάκι ξεκίνησαν σιγά-σιγά να βγάζουν και μεζεδάκια και ψαράκια μαζί με το τσίπουρο. Αυτή ήταν αρχή της μεγάλης ιστορίας που ξεκίνησε να γράφεται λίγο αργότερα…

Βλέποντας κανείς τα δεκάδες σκάφη που φτάνουν τόσο τις καθημερινές όσο και τα Σαββατοκύριακα στο λιμανάκι της Αγίας Κυριακής για τις αστακομακαρονάδες, τις γαριδομακαρανόδες, την κακαβιά και όχι μόνο του “Μανώλα”, συνειδητοποιεί κανείς ένα μόνο πράγμα!

Μπορεί ο Μανώλης να μην πρόλαβε να μάθει και να γνωρίσει τον κόσμο όπως ήθελε, όμως κατάφερε κάτι σπουδαιότερο, να μάθει και να γνωρίσει ο κόσμος τον τόπο του!

Και αυτό το αναγνωρίζουμε και τον ευχαριστούμε για όλα όσα προσέφερε και προσφέρει καθημερινά, τόσο αυτός όσο και η σύζυγος, αλλά και η μητέρα του Ελένη!

Σύντομα θα απολαύσετε ένα απολαυστικό οδοιπορικό, με άπειρες λεπτομέρειες και φωτογραφικό υλικό, από την κινηματογραφική ζωή στο Τρίκερι.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις