ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

43 Μοίρες Βόρεια: Επιτέλους, πολύ περήφανη για την γαστρονομία της πόλης μας!

43 Μοίρες Βόρεια: Επιτέλους, πολύ περήφανη για την γαστρονομία της πόλης μας!

Newsroom

Ένας μικρός θησαυρός, κρυμμένος από τον πολύ θόρυβο και τα αδιάκριτα βλέμματα….θα τον βρεις σε μια υπέροχη πλατεία στον Άνω Βόλο, με μια γραφική εκκλησία, αυτή της Αγίας Τριάδας….

Κάτω από τον τεράστιο, καταπράσινο πλάτανο θα ξαποστάσεις και θα νομίζεις πως κρέμεσαι πάνω από τον πανέμορφο Βόλο μας, γιατί αυτή η θέα που σου χαρίζει το 43 Μοίρες Βόρεια, δεν υπάρχει πουθενά αλλού….

Θα άξιζε να βρεθείς εκεί μόνο και μόνο για την θέα και το περιβάλλον, φαντάσου πόσο αξίζει, όταν εκεί θα ανακαλύψεις εσύ, μαζί με όλες σου τις αισθήσεις, ότι καλύτερο υπάρχει γαστρονομικά αυτή την στιγμή στην πόλη μας, όταν εκεί μπορείς να ανακαλύψεις γεύσεις που θα πρέπει να κάνεις πολλά χιλιόμετρα και να πληρώσεις τα τριπλάσια χρήματα για να τις βρεις και να τις γευτείς…

Χθες βρέθηκα εκεί για 2ρη φορά. Είχα φιλοξενούμενο από την Αθήνα, λάτρη της υψηλής γαστρονομίας. Δεν ρίσκαρα. Ποτέ δεν ρισκάρω όταν φιλοξενώ και οι επιλογές μου έχουν πάντα έναν κοινό παρονομαστή. Τον Στάθη Παγκουρέλια, αφού είναι αυτός ο σεφ, που έφερε στην πόλη μας έναν άλλον αέρα, επιδρώντας ουσιαστικά στην γαστρονομία μας.

Ο Στάθης δεν ήταν εκεί. Ήρθε λίγο αργότερα, αφού είχαμε φύγει και το αναφέρω αυτό, γιατί εντυπωσιάστηκα από το πόσο καλά βγήκαν τα πιάτα ακόμα και όταν ο ίδιος δεν ήταν στην κουζίνα. Αυτό κρύβει δουλειά και ταλέντο πολύ!

Το μενού είναι εξαιρετικό και ο Στάθης στις περισσότερες των επιλογών χρησιμοποιεί και αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα τοπικά μας προϊόντα.

Δεν θα μπω σε λεπτομέρεις για το φαγητό, τα πιάτα και τις επιλογές, θα σας πω μονάχα αυτό:

Ο φιλοξενούμενος μου, που έχει γυρίσει μερικά από τα καλύτερα εστιατόρια του κόσμου, μου είπε: Δώρα, εδώ είναι ένα μαγαζί για πολλά αστέρια!

Και αυτό την ίδια ώρα που κατακλείστηκα από δικά σας μηνύματα ενθουσιασμού στα social media, για τα πιάτα που βλέπατε!

“Απίστευτο! Έχουμε τέτοιο φαγητό στον Βόλο;”, με ρωτούσατε….

Έχουμε, αν το αξίζουμε, θα φανεί στο χειροκρότημα…..

Εύχομαι να είναι δυνατό και να συνοδευτεί με μια μεγάλη υπόκλιση στο 43 Μοίρες Βόρεια και στον Στάθη Παγκουρέλια!

Ένα δυνατό χειροκρότημα τους αξίζει λοιπόν….γιατί με αυτό θα τους δώσουμε δύναμη και κουράγιο να γράψουν μια μεγάλη γαστρονομική ιστορία στην πόλη μας, δίνοντας μας και εμάς την ευκαιρία να περηφανευόμαστε για τον Βόλο και την γαστρονομία του!

Καλή σας απόλαυση!

Τηλέφωνο: 24210 43448

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις