ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Mαγική βίλα στη Σκόπελο με πισίνα και θέα το δάσος- Φιλοξενεί έως 10 άτομα παρέα! (ΦΩΤΟ)

Mαγική βίλα στη Σκόπελο με πισίνα και θέα το δάσος- Φιλοξενεί έως 10 άτομα παρέα! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Νομίζω πως σας βρήκα την πιο μαγική πρόταση για απόδραση τις μέρες του Πάσχα. Είτε είστε ζευγάρι, είτε οικογένεια, είτε θέλετε να ταξιδέψετε ως παρέα, η επιλογή του καταλύματος Forest View Villa στην Σκόπελο, είναι μακράν η πιο συμφέρουσα επιλογή!

Μια βίλα που φιλοξενεί εώς και 10 άτομα με απεριόριστη θέα το δάσος, πισίνα και υπέροχη minimal διακόσμηση, μέσα στην οποία δεν θα σας λείψει τίποτα αφού είναι εξοπλισμένη με τα πάντα!

Αν θέλετε απλά να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε μπορείτε να απολαμβάνετε τον καφέ σας και το ποτό σας στην ιδιωτική πισίνα, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ή να περιηγηθείτε στις ομορφιές του νησιού!

Ο χώρος είναι άνετος, μοντέρνος, εξοπλισμένος με τα πάντα όπως προανέφερα, οπότε αν δεν θες να βγεις έξω για φαγητό, μπορείς να απολαύσεις το γεύμα που επιθυμείς φτιάχνοντας το στην κουζίνα της βίλας!

Είναι μια επιλογή για όσους θέλουν να χαλαρώσουν, να ξεκουραστούν και να ηρεμήσουν, μακριά απ όλους και απ όλα, αλλά και για όσους θέλουν διακοπές με όλες τις ανέσεις και ησυχία και ταυτόχρονα μια ανάσα από την έντονη ζωή του νησιού!

Πάσχα στην Σκόπελο, τι λες;

Τηλέφωνο: 698 425 6869

Δείτε το site τους: https://www.forestviewvillaskopelos.gr/

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις