ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Joy: Επιστρέφει για ν αποτελέσει μονόδρομο στην διασκέδαση της πόλης!

Joy: Επιστρέφει για ν αποτελέσει μονόδρομο στην διασκέδαση της πόλης!

Newsroom

Η μέρα έφτασε!

Επιτέλους μετά από πολλούς μήνες, θα συναντηθούμε ξανά με τους αγαπημένους μας φίλους σε γνώριμα στέκια, τσουγκρίζοντας τα ποτήρια μας και ευχόμενοι, να μη μείνουμε ξανά μακριά ένας από τον άλλον!

Πόσο μας έλειψε να μας σερβίρουν, να μας προσέχουν, να πίνουμε ποτά και να τρώμε καλό φαγητό, από τα χέρια επαγγελματιών…αν κάποτε όλο αυτό φάνταζε στα μάτια μας ως απόλαυση, τώρα πια αντιλαμβανόμαστε πιο πολύ από ποτέ, πως ήταν πολυτέλεια και τώρα κάτι μου λέει πως θα το εκτιμήσουμε ακόμα πιο πολύ!

Ανυπομονώ και εγώ για την Δευτέρα και μη με ρωτήσεις που θα είμαι, ξέρεις πως η αδυναμία μου στη καλοκαιρινή διασκέδαση της πόλης, έχει μόνο ένα όνομα.

Joy!

Το Joy που φέτος επιστρέφει στην καλύτερη εκδοχή του για ν αποτελέσει μονόδρομο στην διασκέδαση της πόλης!

Βασικό του πλεονέκτημα, τα φυσικά πλεονεκτήματά του, όπως η μαγική τοποθεσία του, εκεί στο πάρκο του Αγιού Κωνσταντίνου με το πράσινο και την φυσική σκιά των δέντρων να δένουν απόλυτα αρμονικά με το μπλε της θάλασσας!

Φέτος το Joy, έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη, που δεν θα σε ταξιδέψει απλά σε μέρη εξωτικά και νησιωτικά, αλλά θα σου χαρίσει πεντάστερες εμπειρίες…. Ναι, το συγκρίνω πια με μερικά από τα καλύτερα μαγαζιά του Κολωνακίου, της Κηφισιάς, του Ψυχικού και της Μυκόνου!

Μια μοναδικά προσεγμένη διακόσμηση, με το πράσινο να πρωταγωνιστεί και το υπέροχο στήσιμο του, να σε κάνει να νιώθεις πως αξίζει που βρίσκεσαι εκεί….κάτι που θα το νιώσεις ακόμα πιο έντονα, ακούγοντας το καλωσόρισμα των παιδιών στην υποδοχή, πίνοντας την πρώτη γουλιά από το κοκτέιλ σου και δοκιμάζοντας την πρώτη μπουκιά του φαγητού σου!

Με νέο μενού, μια εξαιρετική λίστα κρασιών και κοκτέιλ, με ναργιλέδες για εσένα που αγαπάς διαφορετικές εμπειρίες και με πολλές ακόμα εκπλήξεις σε περιμένουν για να σου χαρίσουν όχι απλά μοναδικές στιγμές, σαν αυτές που σου έλειψαν, αλλά πρωτόγνωρες και δυνατές εμπειρίες!

Τα λόγια καμιά φορά είναι περιττά και οι λέξεις δεν βρίσκονται για να περιγράψεις τα συναισθήματα…

Θα σου πω μόνο αυτό και να το θυμάσαι, προκαλώντας να το επιβεβαιώσεις:

Το Joy φέτος θα σε μαγέψει! Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο από αυτό ακριβώς που σου περιγράφω!

Μετράμε αντίστροφα λοιπόν και για να μη χάσεις τη πιο ξεχωριστή εμπειρία της πόλης, κάνε την κράτηση σου!

Τηλέφωνο: 694 432 3397

Πάρε μια μικρή γεύση, κυρίως από τις γευστικές εκπλήξεις που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις….

Όχι δεν θα σου δείξω περισσότερα, άλλωστε τα καλύτερα δεν λέγονται, δεν φαίνονται, απλά τα ζεις!!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις