ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

DressCode: Η επιλογή που αξίζει κάθε γυναίκα με στιλ και προσωπικότητα!

DressCode: Η επιλογή που αξίζει κάθε γυναίκα με στιλ και προσωπικότητα!

Newsroom

Το πιο κατάλληλο μαγαζί, αυτό που μας έλειπε ήρθε στην πόλη μας την πιο ακατάλληλη εποχή…την εποχή του κορωνοίου, δεν προλάβαμε να το γνωρίσουμε και να δημιουργήσουμε συλλογή με δικά του κομμάτια και μας έκλεισαν μέσα, μη μπορώντας να τα φορέσουμε!

Όμως τώρα ήρθε η ώρα να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Επιτέλους επιστρέφουμε στην κανονικότητα, στην ζωή προ κορωνοϊού, πάντα φυσικά κρατώντας τα μέτρα προστασίας.

Το τι χαρά πήρα δεν περιγράφεται και έφτασα αμέσως στο DressCode στην Δημητριάδος 96 για τις πασχαλινές και όχι μόνο αγορές μου!

Ένα μαγαζί, επιτομή του στιλ και της καλής, σύγχρονης και ταυτόχρονα διαχρονικής μόδας!

Έλληνες σχεδιαστές με ταλέντο και μεράκι, ελληνικές εταιρίες, μοναδικά υφάσματα, ασύγκριτες ποιότητες και τιμές απλά μαγικές!

Δεν ξέρω αν υπάρχει στην πόλη μαζί με γυναικεία ρούχα με τόσο καλή σχέση ποιότητας και τιμής και τόσο δυνατή ταυτότητα, στα ρούχα που φιλοξενεί!

Κομμάτια ρομαντικά, κλασσικά, πιο μοντέρνα και λίγο πιο εκκεντρικά που καλύπτουν το γούστο κάθε γυναίκας, τονίζοντας την θηλυκότητα και εξυμνώντας την γυναικεία φύση!

Ρούχα που έχουν ένα μαγικό στοιχείο…ενώ μπορείς να τα φορέσεις σε πολύ καλές περιστάσεις, ταυτόχρονα τα χαίρεσαι και καθημερινά, σε μια βόλτα για φαγητό ή για ποτό ή ακόμα και για να πας στην δουλειά σου, γνωρίζοντας πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα!

Πραγματικά ένα μαγαζί κόσμημα, που μας κάνει απλά περήφανες ως Βολιώτισσες, πέρα από τυχερές που το έχουμε….

Θα επιστρέψω ξανά και ξανά, γιατί έχω να πω πολλά μα κυρίως να σας δείξω περισσότερα!

Μέχρι τότε, ανακαλύψτε το και πιστέψτε με, θα το ξεχωρίσετε από την πρώτη ματιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις