ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Έρχεται, με αποστάγματα που θα σας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα!

Έρχεται, με αποστάγματα που θα σας ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα!

Newsroom

Πάει καιρός τώρα, που σας γράφω για ένα διαφορετικό concept που έρχεται στην πόλη, για ένα τσιπουράδικο που έρχεται να προσθέσει στον χώρο των αποσταγμάτων και δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο…

Αναρωτιέστε τι είναι αυτό το θαλασσί “Χ” που χρησιμοποιώ ως φωτογραφία και η αλήθεια ότι αρκετοί, το συνδέσατε με ένα άλλο “Χ” με αυτό του καταστήματος “ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ” στην Άλλη Μεριά!

Εγώ δεν μπορούσα να επιβεβαιώσω κάτι, όμως τώρα ήρθε η ώρα να το κάνω!

Ναι, εσείς που δώσατε αυτή την απάντηση μαντέψατε σωστά!

“ΤΑ ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ” στην Άλλη Μεριά, που τόσο αγαπάμε, αποκτούν αδελφάκι…..που υπόσχεται συγκλονιστικές και μοναδικές εμπειρίες!

Ζητήσαμε από τους ανθρώπους της επιχείρησης, να μας πουν δυο λόγια και μεταξύ άλλων μας ανέφεραν:

“Θέλοντας να σας ευχαριστήσουμε έναν έναν ξεχωριστά για την μακροχρόνια στήριξη και την αγάπη που μας δείχνετε, αποφασίσαμε να πάμε ένα σκαλί παραπάνω. Ο νέος μας στόχος είναι να κατακτήσουμε τον ουρανίσκο σας με γαστρονομικές επιλογές που έχουν άρωμα αλμύρας, γλυκανίσου και βοτάνων…Μια εμπειρία αποσταγμάτων που θα σας ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα. Τσίπουρα, ούζα και κάθε λογής αποσταγμάτων φρούτων στο ποτήρι σας. Σεβόμενοι την μακραίωνη παράδοση, θαλασσινοί μεζέδες, φρέσκα ψάρια και χειροποίητα αλλίπαστα θα πλαισιώνουν κάθε πιάτο στο τραπέζι σας”!

Σε λίγο καιρό από τώρα, θα είναι έτοιμοι να σας υποδεχθούν σ έναν πλήρως ανακαινισμένο χώρο κάτω από τις φυλλωσιές του υπεραιωνόβιου πλατάνου, πάνω από την πλατεία της Άλλης Μεριάς, δίπλα στα “ΣΚΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ”!

Στις δύσκολες μέρες που ζούμε, μην ξεχνάτε… “Η ελπίδα σουρώνει τελευταία!”

Μείνετε συντονισμένοι!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις