ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Eμείς την Πρωτομαγιά πάμε Πήλιο και Κρυμμένο Παράδεισο! Εσύ;

Eμείς την Πρωτομαγιά πάμε Πήλιο και Κρυμμένο Παράδεισο! Εσύ;

Newsroom

Κάναμε πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο και την Πρωτομαγιά.

Και δεν θα μπορούσε από αυτό να λείπει η αγαπημένη μας πλατεία. Η συντροφιά του πλατάνου που αγαπάμε και η πιο μαγευτική θέα.

Ναι, καλά κατάλαβες. Καλαμάκι Πηλίου και Κρυμμένος Παράδεισος!

Έχουμε ήδη κλείσει τραπέζι στην Εύα και στον Θανάση, που ξέρει ότι με το που μας δει, θα βάλει μπρος την σκοπελίτικη και το σπετσοφάι.

Είτε πάρουμε ψαράκι φρέσκο, είτε ψητά της ώρας, είτε ένα από τα δεκάδες μαγειρευτά που φτιάχνει καθημερινά η Εύα, αυτά τα must πιάτα δεν λείπουν ποτέ από το τραπέζι μας!

Μαζί μας και τα παιδιά εννοείται. Είναι από τα ελάχιστα μέρη που χωρίς άγχος παίρνουμε τα παιδιά μαζί, αφού η πλατεία είναι τεράστια και ασφαλής και αυτά ξεδίνουν δίχως αύριο, όσο εμείς επιτέλους καταφέρνουμε να χαλαρώνουμε ολοκληρωτικά!

Η Εύα θα σας καλωσορίσει με ένα μεγάλο και αληθινό χαμόγελο και θα σας φιλοξενήσει, λες και το έχει κάνει δεκάδες φορές. Θα νιώσετε σαν στο σπίτι σας….

Οι γεύσεις τους, θα ξεχειλίζουν “σπιτικές και μαμαδίστικες” αναμνήσεις, αφού για εσάς τα ετοιμάζουν όλα με την ίδια αγάπη που το έκανε και το κάνει η μητέρα μας.

Όλα νόστιμα και όλα φτιαγμένα από τα χεράκια τους. Όσο για τις τιμές; Θα τους λατρέψεις λίγο παραπάνω όταν έρθει ο λογοριασμός!

Γνώρισε τους, χάρισε στον εαυτό σου στιγμές απόλυτης χαλάρωσης και απόλαυσης και πίστεψε με, θα δίνεις πολύ συχνά ραντεβού μαζί τους όλο το καλοκαίρι….

Τηλέφωνο: 6984095740 – 6989354786

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις