ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Η Βολιώτισσα που ξεκίνησε φτιάχνοντας κρέμες στην κουζίνα της και τώρα ταξιδεύει παντού!

Η Βολιώτισσα που ξεκίνησε φτιάχνοντας κρέμες στην κουζίνα της και τώρα ταξιδεύει παντού!

Newsroom

Πριν λίγα χρόνια σας έγραφα για την ξεχωριστή Μελισσοκόμο, με το περίσσιο πάθος και αγάπη για την δουλειά της. Σας έγραφα για την Φώφη, που δειλά δειλά έφτιαχνε προϊόντα με πρώτη ύλη από τα μελίσσια της.

Σας έγραφα με θαυμασμό γι αυτή και βάζοντας στοίχημα πως στο μέλλον θα μας εκπλήξει. Και έτσι έγινε…άλλωστε κανείς παθιασμένος δεν μένει πίσω από τον ήλιο!

Μπορεί να μη ξέρετε το όνομα της, αλλά σίγουρα θα έχετε ακούσει για το “Μέλισσας Καμώματα”….

Χάρηκα και ένιωσα μεγάλη περηφάνια με τα νέα της Φώφης. Οι κρέμες της, τα παιδιά της, οι κρέμες που με τόση αγάπη και πίστη δημιουργούσε τόσα χρόνια στην κουζίνα του σπιτιού της, πλέον δεν θα είναι ένα δημιούργημα που το χαίρονται λίγοι, αλλά θα ανοίξει τα φτερά του και θα ταξιδέψει παντού….

Εμείς της ευχόμαστε ολόψυχα να μπουν οι κρέμες της, σε όλα τα ελληνικά σπίτια και να αγαπηθούν από κάθε Ελληνίδα…

Και έτσι πεισματάρα που είναι η Φώφη, σε λίγα χρόνια την βλέπω να ανοίγει και τις αγορές του εξωτερικού!

Περήφανη για εσένα, όπως για κάθε γυναίκα που παλεύει με το ανέφικτο, με το αδύνατο, με το δύσκολο και το κάνει εφικτό και δυνατό!

Το κατάστημα της θα το βρείτε στην Ελ. Βενιζέλου 69.

Δείτε την ανάρτηση της Φώφης από το “Μέλισσας Καμώματα” στα social media:

“Περίμενα καιρό… πολύ πολύ καιρό…για να έρθει αυτή η στιγμή… η στιγμή που τα “Μέλισσας Καμώματα” δεν θα είναι πια χειροποίητα φυσικά καλλυντικά σε μια κουζίνα…. αλλά μια ολοκληρωμένη σειρά καλλυντικών που μπήκε σε πιστοποιημένα εργαστήρια, που ελέγχθηκε από τον ΕΟΦ, πήρε τις πιστοποιήσεις της, συσκευαστηκε και είναι έτοιμη να κάνει το ταξίδι της!!Τόσους μήνες περιμένω βήμα βήμα να γίνουν οι διαδικασίες σωστά, χωρίς κενά, ανυπομονώντας να το μοιραστώ μαζί σας και να σας αποδείξω ότι καλά κάνατε και με εμπιστεύεστε τόσα χρόνια γιατί τα “Μέλισσας Καμώματα” το αξίζουν!! Και αν νομίζατε ότι τα έχετε δει όλα από εμάς κάνετε λάθος…. εμείς τώρα ξεκινάμε… 🙏😇

Δες περισσότερα στο προφίλ της στο facebook: https://www.facebook.com/melissaskamomata

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις