ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Don By Red Nose: Μια τίμια επιλογή στο κέντρο της πόλης!

Don By Red Nose: Μια τίμια επιλογή στο κέντρο της πόλης!

Newsroom

Οι επιχειρήσεις δεν είναι τίποτα άλλο από τους ανθρώπους τους και έτσι, μόλις έμαθα ότι ο Γιάννης Κίτσιος, άνοιξε το Don By Red Nose, ακριβώς δίπλα από το αγαπημένο και πετυχημένο Red Nose, που η είσοδος του στην Τάκη Οικονομάκη πριν μερικά χρόνια αναβάθμισε όλη την περιοχή, αλλάζοντας την και πιέζοντας το Βολονάκι, ήμουν βέβαιη πως θα έχει γίνει αξιόλογη δουλειά ανυπομονώντας να δοκιμάσω τις γεύσεις τους.

Τους επισκέφθηκα το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς. Εντυπωσιάστηκα μπαίνοντας στον χώρο, τόσο πολύ που αν και συνήθως προτιμώ τις αυλές και τους εξωτερικούς χώρους, άρχισα να σκέφτομαι μήπως κάτσω στο εσωτερικό.

Έχει γίνει πραγματικά μια πολύ όμορφη δουλειά. Απλή, αλλά όχι απλοϊκή διακόσμηση. Ο σικ μινιμαλισμός κυριαρχεί στον χώρο και σε προδιαθέτει για όσα γευστικά θα συναντήσεις παρακάτω…

Ναι, συναντάς απλές γεύσεις, αλλά όχι απλοϊκές….είναι αυτό το εστιατόριο που έλειπε από το κέντρο της πόλης. Εκεί που θα κάνεις ένα επαγγελματικό γεύμα το μεσημέρι, πριν επιστρέψεις ξανά στην δουλειά ή εκεί που θα πεταχτείς μετά την δουλειά και πριν γυρίσεις σπίτι για να φας τίμια, σε έναν όμορφο χώρο, με χαμογελαστούς και ευγενικούς ανθρώπους!

Πρέπει να δώσω συγχαρητήρια για την λίστα των κρασιών τους η οποία πραγματικά με εξέπληξε. Ήταν τεράστια, πράγμα τόσο σπάνιο στην πόλη μας. Επίσης η εξυπηρέτηση πέρα από ευγενέστατη, ήταν και άμεση με πολύ σωστό συγχρονισμό και αλλαγή στα πιάτα. Ήρθαν όλα με την σειρά που θα έπρεπε να έρθουν!

Για την κουζίνα είναι θαρρώ νωρίς να μιλήσω ειδικότερα και αυτό γιατί μόλις άνοιξαν και είμαι σίγουρη πως βρίσκοντας τα πατήματά τους, θα μας χαρίσουν και πολύ καλύτερες στιγμές!

Όπως και να έχει κλείνω, όπως ξεκίνησα. Τίμια επιλογή που έλειπε από το κέντρο!

Καλές δουλειές παιδιά!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις