ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Diego de la Vega: Το Μεξικάνικο που κάνει την Σκιάθο προορισμό!

Diego de la Vega: Το Μεξικάνικο που κάνει την Σκιάθο προορισμό!

Newsroom

Η πανέμορφη Σκιάθος μας, είναι ένα δώρο από τον Θεό στους Βολιώτες ειδικά, για να ξεφεύγουμε ουτοπικά για λίγες ή περισσότερες μέρες…

Ένα όμορφο νησί, που όλοι αγαπάμε για τις παραδεισένιες του παραλίες και τις ομορφιές του. Τα στενά του, τα δρομάκια του, τα ύψη του και τις θέες που μας χαρίζει….

Η ομορφιά ενός νησιού όμως ποτέ δεν φτάνει για να το βάλει στον χάρτη του απόλυτου προορισμού. Δυστυχώς δεν ξεχωρίζουν τα ομορφότερα νησιά, αλλά αυτά που οι επιχειρηματίες και οι κάτοικοι τους έχουν φροντίσει να δίνουν πολλές και διαφορετικές επιλογές στους τουρίστες με τέτοιον τρόπο ώστε να αυξάνονται και οι μέρες διαμονής στο νησί.

Με μεγάλη χαρά υποδεχθήκαμε πριν από λίγες μέρες στο νησί της καρδιάς μας, στην δική μας Σκιάθο, το μεξικάνικο, περουβιανό, αργεντίνικο… Diego de la Vega!!!!

Γεύσεις που μας ταξιδεύουν, που μας μαθαίνουν νέους πολιτισμούς, ήθη και έθιμα, αλλά φτιαγμένες με τόση μαεστρία, που δεν θα μας φανούν παράξενες ή περίεργες….

Είναι αυτές οι διαφορετικές και ταυτόχρονα πολύ δυνατές γεύσεις, που θα σε κάνουν ενώ είσαι στις διακοπές σου στην Σκιάθο, να κλείνεις εισιτήρια για Μεξικό και όχι μόνο, για να ανακαλύψεις πολλά περισσότερα πάνω σε αυτή την γαστρονομική ταυτότητα!

Ένας πολύ όμορφος και προσεγμένος χώρος, μπροστά στην θάλασσα, που όχι δεν την χορταίνεις, ευγενέστατο και χαρούμενο προσωπικό που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις τα πιάτα του δείπνου σου, με βάση τις γεύσεις που αγαπάς πιο πολύ. Όλοι είναι άριστα εκπαιδευμένοι και θα σε κατατοπίσουν με τον καλύτερο και ασφαλέστερο τρόπο και μόνο σκοπό να απολαύσεις το γεύμα σου και να φύγεις από εκεί με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Μεγάλη η έμπνευση του επιχειρηματία να ανοίξει ένα τέτοιο εστιατόριο στο νησί και αξίζει να του δώσουμε τα συγχαρητήρια μας και για την ιδέα και για τον τρόπο που την έκανε πράξη, αφού είναι ολοφάνερο, ότι δεν σκέφτηκε στιγμή το κόστος.

Νομίζω και επειδή το βλέπω και επειδή ξέρω και κάποια πράγματα παραπάνω, ότι το Diego de la Vega, θα αποτελέσει ένα κίνητρο από μόνο του για να επισκεφθεί κανείς την Σκιάθο….

Θα με θυμηθείτε στο μέλλον….

Όσο για εσάς τα Βολιωτάκια που θα βρεθείτε σύντομα στο νησί, δε νομίζω πως θα χάσετε την ευκαιρία να ζήσετε την απόλυτη εμπειρία του νησιού…άλλωστε και στον Βόλο, παρόμοια εμπειρία, δεν θα βρείτε!

Θα τους βρείτε στην περιοχή Αμμουδία.

Τηλέφωνο: 694 720 3520

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις