ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γνωστός ποδοσφαιριστής δίνει ξανά ζωή σε ένα υπέροχο Αρχοντικό του Πηλίου!

Γνωστός ποδοσφαιριστής δίνει ξανά ζωή σε ένα υπέροχο Αρχοντικό του Πηλίου!

Newsroom

Κάτι συμβαίνει στην Μαγνησία τους τελευταίους μήνες και όλο αυτό μονό χαρά, ελπίδα και αισιοδοξία μας γεμίζει, ειδικότερα όταν όλα αυτά που γίνονται, έχουν ως πρωταγωνιστές νέους και δημιουργικούς ανθρώπους που κουβαλούν μια άλλη νοοτροπία και φιλοσοφία.

Ένας από τους ανθρώπους που ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στον χώρο του τουρισμού και της εστίασης, είναι ο πασίγνωστος ποδοσφαιριστής και επιχειρηματίας Φίλιππος Σκοπελίτης.

Η κίνηση του στο εμπόριο του “βγήκε” και το Φύσις Έργον, στην Γαζή 94 πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Ο Φίλιππος όμως πρόσφατα αγαπώντας την Μαγνησία και θέλοντας να συμβάλλει και αυτός στην τουριστική και οικονομική της ανάταση, έκανε ένα ακόμα βήμα και πλέον έχει περάσει στα χέρια του το Αρχοντικό της Βασιλικής στην Μακρυνίτσα, που αργότερα έγινε Αρχοντικό Oλβία και σύντομα σύμφωνα με τις πληροφορίες θα ονομαστεί Αρχοντικό Σκοπελίτη.

Είναι αν όχι το ομορφότερο, ένα από τα ομορφότερα και πιο προσεγμένα Αρχοντικά του Πηλίου. Η πλεονεκτική του θέση και η απόλυτη και συγκλονιστική θέα που χαρίζει σε κάθε επισκέπτη, το κάνει απλά ακαταμάχητο και το βγάζει από τον χάρτη του ανταγωνισμού.

Λίγα δωμάτια, πανέμορφα, άνετα και όλα τους με την θέα που σας προανέφερα. Ο Φίλιππος ωστόσο θέλει να δώσει μεγάλη έμφαση στο cafe-bar του Αρχοντικού, το οποίο επιθυμεί να λειτουργεί ανεξάρτητα από το ξενοδοχειακό κομμάτι.

Φιλοδοξεί να δημιουργήσει έναν χώρο που θα δίνει πολλούς λόγους στους Βολιώτες, να φτάνουν στην Μακρυνίτσα για τον καφέ τους, το ποτό τους και όχι μόνο!

Ακριβώς γι αυτόν τον λόγο άλλωστε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, το cafe-bar θα λειτουργήσει και με διαφορετικό όνομα από αυτό του Αρχοντικού.

Θα επανέλθουμε σύντομα με περισσότερες πληροφορίες.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις