ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό και ειδικά το ψάρι, τρώνε εκεί….γιατί ξέρουν!

Όσοι αγαπούν το καλό φαγητό και ειδικά το ψάρι, τρώνε εκεί….γιατί ξέρουν!

Newsroom

Το Σάββατο πήγα σε μια από τις πιο όμορφες, από τις πιο παραμυθένις παραλίες του Πηλίου μας.

Πήγα στην Λαμπινού μας. Η παραλία της είναι απλά μαγική και τα γαλαζοπράσινα νερά της, σε συνδυασμό με τα βράχια και τα καταπράσινα δέντρα δημιουργούν ένα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Δημιουργούν έναν μικρό παράδεισο!

Ένας από τους λόγους που επίσης πηγαίνω εκεί, είναι ότι πάντα βρίσκω εύκολα πάρκινγκ, ενώ ξέρω πως τελειώνοντας το μπάνιο μου, θα φάω τα καλύτερα θαλασσινά και το πιο φρέσκο ψάρι, συνοδεία τσίπουρου ή ενός καλού κρασιού!!!

Τα “Χρώματα” είναι εκεί με αγάπη και μεράκι. Ο Νίκος ο σεφ του μαγαζιού, θα μπορούσε να εργάζεται σε πολύ μεγάλα ξενοδοχεία και σε τεράστιες κουζίνες των Κυκλάδων, όμως αγαπά το Πήλιο, λατρεύει την Λαμπινού και δεν θέλει να την εγκαταλέιψει!

Δεν αλλάζει αυτό το πανέμορφο μέρος, ούτε την χαρά των τουριστών, αλλά και των ντόπιων Βολιωτών, που μετά από 10 χρόνια πια τους ξέρει με το μικρό τους όνομα και ξέρει ποια ψάρια προτιμούν και ποια όχι….

Οι καλοφαγάδες και όσοι αγαπούν τα ψάρια και τα θαλασσινά ξέρουν πως σε αυτή την όμορφη, μικρή, γραφική οικογενειακή επιχείρηση με θέα την παραμυθένια παραλία της Λαμπινούς, θα βρουν τους καλύτερους θαλασσινούς μεζέδες και τα πιο νόστιμα και καλοψημένα ψάρια!

Το Σάββατο που ήμουν εκεί, δεν ήταν τυχαίο που στα γύρω τραπέζια έβλεπα ανθρώπους που ξέρουν να τρώνε, που ψάχνονται, που εκτιμούν το καλό, το καθαρό, το νόστιμο….

Κυρίως επιχειρηματίες, που και οι ίδιοι λατρεύουν την ποιότητα και συνήθως τους συναντώ σε πραγματικά καλά γαστρονομικά στέκια!!!

Πιο πολύ χάρηκα όμως για τις παρέες πολύ νέων παιδιών, που ήξεραν από ψάρια, που έπιναν τα τσίπουρα τους και απολάμβαναν τους μεζέδες τους και αντιλαμβανόντουσαν την διαφορά αυτών που γευόντουσαν από κάθε άλλη εμπορική προσπάθεια έχουν γευτεί!

Στα “Χρώματα” συναντιούνται όλες οι ηλικίες και όλα τα πορτοφόλια, πολλοί και διαφορετικοί άνθρωποι, όμως όλοι τους και μιλώ για τους επαναλαμβανόμενους πελάτες, έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Ξέρουν να απολαμβάνουν την ζωή και να την γλεντούν σε κάθε μα κάθε μπουκιά τους….

Καλή σας απόλαυση……

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις