ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Για φαγητό με τα παιδιά; Εκεί θα το απολαύσεις, όσο πουθενά αλλού!

Για φαγητό με τα παιδιά; Εκεί θα το απολαύσεις, όσο πουθενά αλλού!

Newsroom

Αχ εσείς οι μανούλες….όλο με ρωτάτε που να πάτε, ώστε να βρείτε λίγη ηρεμία και ησυχία με τα παιδιά!

Ειδικά τώρα το καλοκαίρι, οι ερωτήσεις σας όλο και αυξάνονται!

Λοιπόν, θα σας πάω εκδρομούλα!

Θα πάτε για μπάνιο στο Καλαμάκι Πηλίου ή στην Λαμπινού ή σε όποια άλλη παραλία του Πηλίου σας αρέσει και μετά για φαγητό θα σε στείλω στον Κρυμμένο Παράδεισο, όνομα και πράγμα!

Μόλις 15 λεπτά από τις Μηλίες, ο Κρυμμένος Παράδεισος στο Καλαμάκι Πηλίου θα γίνει ο δικός σου προσωπικός παράδεισος, όασης, χαλάρωσης και απόλαυσης.

Θα κάτσεις κάτω από τον τεράστιο καταπράσινο Πλάτανο, να δροσιστείς, θα κοιτάς απέναντι σου το απόλυτο γαλάζιο, θα απολαμβάνεις την κρύα σου μπύρα μαζί με τα παραδοσιακά μαγειρευτά, τα φρέσκα ψάρια ή τα ψητά της ώρας και τα παιδιά σου….δεν θα σου δίνουν σημασία!

Όχι, δεν θα σου δίνουν σημασία!

Θα τρέχουν, θα γελούν και θα παίζουν στην τεράστια πλατεία του Καλαμάκι Πηλίου, που βρίσκεται και το μαγαζί και δεν έχει καμία έξοδο προς τον δρόμο ή προς κάποιο σημείο που θα πρέπει να σε ανησυχεί!

Θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο όσο θα ξέρεις ότι θα παίζουν με ασφάλεια και θα απολαύσεις την παρέα σου….όπως πριν γίνεις μαμά!!!

Α….αφού θα πας που θα πας, μην ξεχάσεις α παραγγείλεις σκοπελίτικη, το μαγαζί είναι διάσημο για την σκοπελίτικη πιτούλα του, αν και πίστεψε με όλα τους τα πιάτα θα σε ικανοποιήσουν!

Όλα είναι φρεσκότατα και χειροποίητα. Φαντάσου και η σαλάτα σου, με λαχανικά από τον κήπο τους θα έχει φτιαχτεί!!!!

Καλή σας απόλαυση, μα κυρίως….καλή ξεκούραση μανούλες!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις