ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το στέκι που σας χαρίζει τον απόλυτο freddo και δυνατά coctail, όπως αυτό…για δες!

Το στέκι που σας χαρίζει τον απόλυτο freddo και δυνατά coctail, όπως αυτό…για δες!

Newsroom

Ένα εναλλακτικό στέκι, ένας όμορφος χώρος, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά…θαρρείς πως είσαι κάπου μόνος, με λίγους δικούς σου ανθρώπους, αλλά ταυτόχρονα ένα “τσικ” από τον πολύ κόσμο!

Ο λόγος για το “Νότος” στη Τάκη Οικονομάκη!

Έχει πιάσει την δική του γωνία, κεντρικά και απόκεντρα…τόσο μαγικά!!!

Τόσο ήρεμα, τοσο χαλαρά και ταυτόχρονα…τόσο κοινωνικά!

Τους ξεχωρίσαμε για τον πραγματικά πολύ καλό καφέ τους, που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς, ενώ τους λατρέψαμε λίγο περισσότερο τα βράδια μας…που απολαμβάνουμε τα πραγματικά καλά coctail τους!

The best of the best, το δικό τους coctail, το “Νότος”, που θα το πιείς ευχάριστα και εσύ που αγαπάς το αλκοόλ, θα το απολαύσει όμως ακόμα και αυτό που δεν αγαπά το αλκοόλ…μα τι μαγική συνταγή, να φτιάνεις κάτι τόσο υπέροχα μοναδικό, που να μπορείς να ικανοποιείς τους πάντες!

Ο Νότος, θα σε κερδίσει από μόνος τους…αβιάστα, με την ζεστασιά τους, την αύρα του και την μοναδικότητα στην περιποίηση του!

Νιώθεις την αγάπη, νιώθεις την ανθρωπιά…νιώθεις πιο κοντά με τους δικούς σου ανθρώπους….νιώθεις, όπως εγώ αυτή την στιγμή, δυσκολία στο να περιγράψω τα συναισθήματα, γιατί αγάπες μου, οι εμπειρίες που αξίζουν, δεν περιγράφονται με λόγια και εσύ εκεί, μόνο τέτοιες εμπειρίες θα έχεις!

Καλή διασκέδαση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις