ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Συγχαρητήρια, για τον πιο όμορφο χώρο που άνοιξε στη πόλη- Δες και ξεκίνα μαζί τους!

Συγχαρητήρια, για τον πιο όμορφο χώρο που άνοιξε στη πόλη- Δες και ξεκίνα μαζί τους!

Newsroom

Σκέφτηκα πολύ τι τίτλο θα βάλω και εγώ ποτέ δεν σκέφτομαι για να γράψω…

Σκέφτηκα ότι το σωστό ήταν να ξεκινήσω να σας λέω για το νέο studio yoga που άνοιξε στην πόλη, όμως πολλοί δεν θα δίνατε σημασία και η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται απλά για ένα ακόμα studio yoga που άνοιξε στην πόλη, αλλά για έναν μαγικό χώρο που δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν απ όσους εγώ προσωπικά στα τόσα χρόνια έχω δει!

Δε ξέρω πραγματικά πόσο όμορφοι και πόσο υπέροχες ψυχές μπορεί να έχουν οι άνθρωποι που δημιούργησαν το “The Cactus Yoga Studio”….αφού βλέποντας το αυτό αντιλαμβάνεσαι, ότι πρόκειται για κάτι υπέροχα μοναδικό, κάτι με τόσο μοναδική φινέτσα και ταυτότητα, κάτι μη συγκρίσιμο και αντιγράψιμο και αυτό συμβαίνει μόνο όταν βάζεις πολλή ψυχή και πολλή αγάπη σε αυτό που κάνεις!

Καταφέρνει το ακατόρθωτο. Ποιό; Ξέρω ότι βλέποντας αυτόν τον μαναδικής αισθητικής χώρο, προσεγμένο σε κάθε λεπτομέρεια, δίνοντας έμφαση στην υγιεινή και στην περιποίηση σας, με ειδικά αποδυτήρια αλλά και κέρασμα…χαλαρωτικό τσαγάκι, θα θέλετε όλοι ν ανακαλύψετε την yoga και την επίδραση της στη ζωή σας!!!

Αξίζει να βρεθείς εκεί και μαζί να επιλέξετε την yoga που σας ταιριάζει, αφού ναι, αν δε το ξέρεις τα είδη είναι πολλά…

Συγχαρητήρια, αν και δεν σας ξέρω, μ έχετε ήδη μαγέψει και σας ευχαριστώ σαν Βολιώτισσα που κάνατε κάτι τόσο ξεχωριστό και όμορφο στη πόλη μας, που τόσο αγαπώ και αγαπάμε!

Θα τους βρείτε στην Βασσάνη 7-9

Τηλέφωνο: 2421 037060

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις