ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Kokkinos Club: Ένα ειδυλλιακό μέρος, που θα δώσει υπεραξία στην πιο όμορφη στιγμή σου!

Kokkinos Club: Ένα ειδυλλιακό μέρος, που θα δώσει υπεραξία στην πιο όμορφη στιγμή σου!

Newsroom

Δεν ξέρω πως τυχαίνει, αλλά από πολύ μικρή, μπήκα στο Kokkinos Club!

Εκεί έτυχε να κάνουν τον γάμο τους, αλλά αργότερα και την βάπτιση των παιδιών τους οι ξαδέλφες μου και αν και μικρή, μου κάνει εντύπωση το γεγονός πως είχα αποτυπωμένες αυτές τις στιγμές στο μυαλό μου.

Στιγμές που ξαναζωντάνεψαν πρόσφατα φτάνοντας εκεί με την κουμπάρα μου, για ν αλλάξουμε την ημερομηνία του τραπεζιού, γεγονός που προέκυψε από την υγειονομική κρίση…

Αυτή είναι η υπεραξία, να έχει ο χώρος κάτι το τόσο μαγικό, κάτι που δεν μπορείς να το εξηγήσεις, αλλά κάνει τόσο δυνατές τις στιγμές που αποτυπώνονται στην μνήμη χωρίς να επέλθει η λήθη…

Συναντήσαμε τον ευγενέστατο κ. Τόλη Κόκκινο, που εκτός από εξαιρετικός μουσικός και καλλιτέχνης, είναι ένας απίστευτος επαγγελματίας, που θα σε ακούσει με προσοχή, δίνοντας σου λύσεις σε όλα αλλά και ιδέες για ν απογειώσεις την ομορφότερη στιγμή της ζωής σου!

Όπως μας είπε, μπορεί πολλοί γάμοι ν ακυρώνονται και να μετατίθονται για αργότερα, όμως είναι πολλά τα ζευγάρια που επιλέγουν να παντρευτούν ακομα και κάτω από αυτές τις πρωτόγνωρες συνθήκες!

Εγώ αυτό που θα σας πω, είναι ότι όσοι είχατε σκοπό να παντρευτείτε το 2021 και έχετε κατά νου, να κλείσετε ημερομηνίες για αίθουσα δεξίωσης μετά τον Γενάρη, ξεχάστε το, διότι δεν θα βρείτε, ξεκινήσετε από τώρα να κλείνε τον χώρο, αφού το 2021 πέρα από τους γάμους που αναμένονται να γίνουν, θα γίνουν και όλοι αυτοί που ακυρώθηκαν το 2020!

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο κ.Κόκκινος: “Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει μεγάλη κινητικότητα και ήδη έχουμε κλείσει τους χώρους μας, για πολλές ημερομηνίες του 2021”!!!

Κάντε λοιπόν γρήγορα τις κινήσεις σας νύφες μου και γαμπροί μου….

Δεν θα σας πω που να πάτε, ξέρω πως και εσείς έχοντας βρεθεί ως καλεσμένοι σ εκδηλώσεις του Kokkinos Club, έχετε να θυμάστε τα καλύτερα, γι αυτό και θ αποτελέσει, την πρώτη σας επιλογή!

Ε όχι και άδικα…αφού δεν είναι μόνο η άριστη εξυπηρέτηση και συνεννόηση ή οι άψογες τιμές τους, είναι κυρίως ο μοναδικός χώρος τους, αμφιθεατρικός, τόσο εσωτερικά, όσο και εξωτερικά που κάνει την διαφορά!

Ειδικά έξω…θαρρείς πως κρέμεσαι πάνω από το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας!

Kokkinos Club….δίνει υπεραξία στις στιγμές σου!

14ο χιλ. Βόλου – Αγχιάλου, 8 λεπτά από την πόλη με το αυτοκίνητο !

Τηλ. Επικοινωνίας : 24280 77550

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις