ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Το νέο εστιατόριο της πόλης, αποδεικνύεται η πιο value for money επιλογή!(ΦΩΤΟ)

Το νέο εστιατόριο της πόλης, αποδεικνύεται η πιο value for money επιλογή!(ΦΩΤΟ)

Newsroom

Πριν λίγες ημέρες άνοιξε ένα νέο εστιατόριο στην πόλης μας και ήταν αδύνατον να μη βρεθούμε εκεί, αφού είχαμε ήδη μάθει πως το έχει αναλάβει ο γνωστός σεφ Μιχάλης Φίλος, που του έδωσε την ταυτότητα της μεσογειακής κουζίνας που ταιριάζει γάντι με το όνομα του.

Elaia το όνομα του, το οποίο το τιμά, τόσο με τον στολισμό των κουβέρ και του καταλόγου, όσο και με το καλωσόρισμα που φτάνει στο τραπέζι.

Ένας τεράστιος χώρος, που κοσμείται από ένα μεγάλο bar, κάτι το οποίο το βλέπουμε σπάνια σε εστιατόρια της πόλης μας, με απλή, minimal, αλλά όχι απλοϊκή διακόσμηση, με τα φυσικά χρώματα, το δέρμα, το ξύλο και το μέταλλο να δένουν αρμονικά.

Οι τεράστιες τζαμαρίες τόσο από την πλευρά της εισόδου, όσο και στην πίσω πλευρά του εστιατορίου, την εξωτερική, όπου επίσης υπάρχουν τραπέζια, δίνουν το πλεονέκτημα, να τρώει κανείς ήρεμα ακούγοντας καλή μουσική στην ένταση που ενδείκνυται για φαγητό, βλέποντας από την μια πλευρά την κίνηση στην πόλη και συγκεκριμένα στην οδό Ιωλκού και από την άλλη, να χάνεται πίνοντας το κρασί του, κοιτάζοντας τον καταπράσινο πίσω χώρο και τις καταγάλανες πισίνες.

Ο κατάλογος που έχει επιμεληθεί ο σεφ Μιχάλης Φίλος, είναι ξεκάθαρος και καθόλου κουραστικός, έχοντας επιλογές τόσο για τους κρεατοφάγους, όσο και γι αυτούς που αγαπούν την pasta ή το ψάρι.

Νόστιμα φαγητά, χορταστικές μερίδες, εκπληκτικά επιδόρπια και υποδειγματική φιλοξενία και εξυπηρέτηση από το προσωπικό του εστιατορίου.

Το καλό είναι ότι τελειώνοντας το γεύμα σου, μπορείς να συνεχίσεις με ένα ποτό ή κοκτέιλ, τόσο στο τραπέζι σου, όσο και στο bar του εστιατορίου.

Γνωρίζω πολύ καλά την εστίαση και με βάση την εμπειρία μου, θα σας πως δεν θα βρείτε πουθενά όλα αυτά που σας χαρίζει το Elaia σε τόσο χαμηλές τιμές!

Μπαίνοντας στον χώρο, δεν σου θυμίζει εύκολα τον Βόλο, ίσως νιώσεις πως είσαι σε κάποιο gourme εστιατόριο της πρωτεύουσας. Και η φιλοξενία και η εξυπηρέτηση, έτσι θα σε κάνουν να νιώσεις!

Όμως όταν έρθει ο λογαριασμός, θα πεις: Είμαι στην πιο value for money επιλογή της πόλης!

Το εστιατόριο Elaia, θα το βρείτε στη οδό Ελευθερίου Βενιζέλου(Ιωλκού) 97. Είναι στο ισόγειο του ξενοδοχείου Magnes και έχει εντελώς ξεχωριστή είσοδο. Μπορείτε να παρκάρετε στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου, αν και δεν θα χρειαστεί αφού η στάθμευση στο σημείο είναι πάντα μια εύκολη υπόθεση.

Καλή σας απόλαυση!

Τηλέφωνο: 2421 421400

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις