ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πουθενά δεν θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, τρώγοντας νόστιμα και οικονομικά!

Πουθενά δεν θα νιώσεις μεγαλύτερη ασφάλεια, τρώγοντας νόστιμα και οικονομικά!

Newsroom

Έχω δει πάρα πολλούς χώρους εστίασης το τελευταίο διάστημα!

Θέλω να σας πω λοιπόν, με το χέρι στη καρδιά και σα να σας κοιτώ έναν έναν στα μάτια, ότι έχω ξεχωρίσει έναν χώρο για την ασφάλεια και την τήρηση των κανόνων υγιεινής, αν και γενικότερα στην πόλη μας οι επαγγελματίες κάνουν ότι καλύτερο μπορούν σε αυτό το κομμάτι.

Πήγα για φαγητό πρόσφατα στο αγαπημένο μου Κάπως Αλλιώς στα Άνω Λεχώνια. Πηγαίνω συχνά εκεί, γιατί με προσέχουν, γιατί είναι εκπληκτικοί οικοδεσπότες και θα το δείτε και εσείς, γιατί ότι σου σερβίρουν έχει γίνει από τους ίδιους, με ποιοτικά και ντόπια υλικά, λίγο πριν…στην δική τους κουζίνα με μεράκι και πολλή αγάπη, με πολύ σεβασμό και στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την αγάπη σας και σύντομα να είστε πάλι εκεί, για να σας χαρίσουν για ακόμα μια φορά μοναδικά πιάτα, δυνατές γευστικές εμπειρίες και φιλοξενία…που σκλαβώνει!

Θέλω να σταθώ, στο γεγονός, ότι πάντα πριν ακόμα την υγειονομική κρίση, έχοντας βρεθεί στην κουζίνα τους, ξέρω από μέσα ότι κρατούσαν τους κανόνες υγεινής πολύ σχολαστικά, ενώ τώρα είναι ακόμα πιο προσεχτικοί.

Τα τραπέζια τους, με τις αποστάσεις που πρέπει….άλλωστε ήταν πάντα έτσι και αυτό γιατί ήθελαν να νιώθετε άνετα στον χώρο τους και να μην στριμώχνεστε!

Ειλικρινά, δεν θα νιώσετε εύκολα κάπου άλλου μεγαλύτερη ασφάλεια!

Σας εγγυώμαι ότι θα φάτε ήσυχοι, θα φάτε πεντανόστιμα και πολύ πολύ οικονομικά!

Ψιτ, να παραγγείλετε οπωσδήποτε παϊδάκια, τηγανιά και τα μοναδικά μπιφτέκια τους!

Καλά να περάσετε!

Τηλέφωνο: 
2428 301325

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις