ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γρηγόρης: Μας χάρισε τα πιο όμορφα παιδικά party του μήνα!

Γρηγόρης: Μας χάρισε τα πιο όμορφα παιδικά party του μήνα!

Newsroom

Το κατάστημα Γρηγόρης στην Δημητριάδος 139-141 έχει αλλάξει όπως σας έχουμε πει χέρια και έχει περάσει στον δημιουργικό γεμάτο όρεξη για δουλειά, Βαγγέλη, που για χρόνια εργαζόταν στην εστίαση, όχι απλά για το μεροκάμματο, αλλά από επιλογή, γιατί αυτή η δουλειά του αρέσει πολύ!

Γιατί θέλει να προσφέρει, θέλει να κάνει τις μέρες μας καλύτερες, πιο όμορφες, πιο νόστιμες και πιο χαρούμενες!

Εμείς, θέλουμε να του δώσουμε πολλά συγχαρητήρια, για ο μήνας που πέρασε μοίρασε πολύ χαρά σε μικρούς και μεγάλους, αφού οργάνωσε για τα παιδιά μας, τα πιο όμορφα και ολοκληρωμένα παιδικά party με πλήρη ασφάλεια για όλους!

Τα παιδάκια πέρασαν όμορφα, με την κοπέλα που τόσο δημιουργικά τ απασχολούσε, οι μεγάλοι απήλαυσαν τον καφέ τους, μαζί με τα κεράσματα του καταστήματος, γλυκά και αλμυρά, φρέσκα και πεντανόστιμα όπως πάντα!

Όλοι, έχουν να πουν τα καλύτερα για την οργάνωση, το φαγητό, την ασφάλεια και την τήρηση των κανόνων υγιεινής και φυσικά την άριστη εξυπηρέτηση και τις υπέροχες τιμές τους, που δίνουν την ευκαιρία σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, σε όλους τους γονείς, να μη στερήσουν τα γενέθλια του παιδιού τους, αλλά να τους χαρίσουν ένα μαγικό απόγευμα με πολύ παιχνίδι και χαρά!

Μπράβο σας!

Τηλέφωνο: 24210 26662

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις