ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φέρσου έξυπνα! Πάρε περισσότερα απ όσα θες με λιγότερα απ όσα δίνεις!

Φέρσου έξυπνα! Πάρε περισσότερα απ όσα θες με λιγότερα απ όσα δίνεις!

Newsroom

Είναι απίστευτο το πόσα μηνύματα δέχομαι σχεδόν καθημερινά και ειδικότερα τις ημέρες που ανεβάζω τα νέα της Nova ή τις προσφορές της!

Το νέο σχετικά κατάστημα της οδού Δημητριάδος 104, κλέβει τις εντυπώσεις, με το προσωπικό του να παίρνει “άριστα 10” στην τεχνογνωσία και την εμπειρία της εξυπηρέτησης που χαρίζουν στο πελάτη!

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάβασα χαρούμενη μηνύματα αναγνωστών μας, να μου λένε πως πηγαίνοντας εκεί, βρήκαν αυτό ακριβώς που χρειαζόντουσαν χωρίς να το ξέρουν… “εγώ πήγα για άλλο πράγμα, μιλώντας μαζί τους, αντιλήφθηκαν καλύτερα τις ανάγκες μου και μου έκαναν ειδικές προτάσεις”!

Πόσο κολακευτικό σχόλιο, άλλωστε τι άλλο θέλουμε υπηρεσίες που απαντούν ακριβώς στις ανάγκες μας!

Όσο δε για τους επαγγελματίες; Βρήκαν στη Nova ακριβώς αυτό που έψαχναν, με ΤΙΣ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ!

Σε μια περίοδο οικονομικής και υγειονομικής κρίσης, η NOVA δεν σταμάτησε, αλλά συνέχισε να επενδύει και να προσφέρει τις υπηρεσίες της, υπηρεσίες υψηλού επιπέδου με το μικρότερο δυνατό κόστος, σε ακόμα περισσότερους επαγγελματίες και σε ακόμα περισσότερα νοικοκυριά, αναπτύσσοντας το δίκτυο της και εκτός της πόλης του Βόλου, ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα χωριά.

Την ίδια ώρα; Αφουγκραζόμενοι όπως πάντα τις ανάγκες σας, σας δίνουν λύσεις και προχωρούν σε συνεργασία μαζί σας, ακόμα και ανέπαφα. Από τον καναπέ σας και με την ασφάλεια που σας δίνει το σπίτι σας, μπορείτε να έρθετε σ επικοινωνία μαζί τους μέσω viber και όχι μόνο, ώστε να μην αποτελεί ο φόβος του κορωνοϊού ή ο λόγος που δεν σας αφήνει να βγείτε από το σπίτι, αιτία για να μην κερδίσετε και εσείς μέσα από μια συνεργασία μαζί τους!

Είμαστε περήφανοι για το κατάστημα του Βόλου και τους εργαζόμενους του και τους ευχαριστούμε, τόσο για τις αξεπέραστες υπηρεσίες και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, όσο και για το γεγονός ότι με υπομονή “σκύβουν” πάνω από τον καθένα μας, ακούν τι έχουμε να τους πούμε και δημιουργούν για εμάς, πακέτα ραμμένα πάνω στις ανάγκες μας και στα χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε!

Τι εσύ ακόμα να μπεις στον μαγικό και οικονομικό κόσμο της ΝΟVA;

Μια επικοινωνία, ένα τηλέφωνο…για μια απλή ενημέρωση, θα σου αλλάξει γνώμη, θα σ ενθουσιάσει και πίστεψε με, θα έχεις όσα θες, περισσότερα απ όσα θες με λιγότερα απ όσα ήδη δίνεις!

Μίλα μαζί τους, φέρσου έξυπνα!

Επισκέψου τώρα το Nova – Κατάστημα Βόλου, στην Δημητριάδος 104 ή επικοινώνησε άμεσα στα τηλέφωνα 2421110390 – 2421107192 και μέσω Viber στο 6988557763.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις