ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάμε Νίτσα…η Μηλίνα στάθηκε στα πόδια της και μας περιμένει!

Πάμε Νίτσα…η Μηλίνα στάθηκε στα πόδια της και μας περιμένει!

Newsroom

Η μέρα μας έφτιαξε αυτόματα, όταν είδαμε το κάλεσμα της Νίτσας, του “ΠΑΜΕ ΝΙΤΣΑ” ενός εκ των πιο γνωστών εστιατορίων της αγαπημένη μας Μηλίνας.

Η Μηλίνα μας έμοιαζε να είχε καταστραφεί ολοκληρωτικά. Οι ζημίες εκεί ήταν και είναι τραγικές. Όμως με την βοήθεια των αρχών , αλλά κυρίως λόγω τους πείσματος και της αγάπης για τον τόπο, των πολιτών και των επιχειρηματιών, η Μηλίνα στέκεται στα πόδια της. Κλείνει ακόμα πληγές, αλλά τα κατάφερε, είναι εκεί ζωντανή και σας περιμένει!

Σας έχει ανάγκη πιο πολύ από ποτέ, αλλά και εμείς την έχουμε ανάγκη, γιατί βλέποντας την πρόοδο της, την ζωή μετά την καταστροφή, ΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΑ ΘΑΥΜΑΤΑ!

Μπράβο σε όλους σας!

Δείτε την ανάρτηση, της επιχείρησης:

T’S TIIIIIIIIIIIME🎉

Μετά από την ανείπωτη καταστροφή που υπέστη το χωριό μας αλλά και ο καθένας μας ξεχωριστά, μετά από ατέλειωτη λάσπη, σκόνη, βρωμιά, μετά από σκληρό αγώνα, μόχθο αλλά και τεράστια αγωνία για το πως και αν τελικά θα ξανά σταθούμε στα πόδια μας έφτασε η στιγμή να πούμε ότι κατά ένα μεγάλο μέρος τα καταφέραμε. Όλοι δώσαμε και δίνουμε την προσωπική μας μάχη για να φτιάξουμε από την αρχή τα σπίτια μας, τα μαγαζιά μας, τις περιουσίες μας, το χωριό μας, μεσα σε όλο αυτό ας θυμόμαστε ότι σημασία δεν έχει πόσες φορές θα πέσεις, αλλά πόσες θα σηκωθείς. Από σήμερα λοιπόν και για κάθε σήμερα θα είμαστε και πάλι κοντά σας ανανεωμένοι, ανακαινισμένοι και πανέτοιμοι να σας εξυπηρετήσουμε! Η γνωστή τετράδα που κάνει για οκτώ σας περιμένει!”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις