ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Εκεί στο ελικοδρόμειο, έχει αναγάγει την παρασκευή καφέ σε επιστήμη!

Εκεί στο ελικοδρόμειο, έχει αναγάγει την παρασκευή καφέ σε επιστήμη!

Newsroom

Στην φωτογραφία βλέπετε το Δημήτρη Κουκουνασούλη, πασίγνωστο στον χώρο των #coffeelovers και πραγματικά δεν μπορώ να φανταστώ, ότι είσαι παθιασμένος με τον καφέ και δεν τον γνωρίζεις.

Δεν μπορώ να φανταστώ ότι είσαι εθισμένος με τον καλό καφέ και δεν είναι στέκι σου το Antheia στο ελικοδρόμειο της Ν.Ιωνίας και στο πάρκο Ανδρέα Βαλαχη.

Εκεί πραγματικά, πέρα από το ότι θα βρεις έναν υπέροχο χώρο για εσένα, για να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις, πέρα από το γεγονός ότι είναι ο απόλυτος προορισμός αν έχεις παιδιά, αφού αυτά μπορούν να παίξουν στο πάρκο και την παιδική χαρά ανέμελα, όσο εσύ απολαμβάνεις τον καφέ ή το κρασί σου, έχει δημιουργηθεί ένα “εργοστάσιο” καφέ, ένας χώρος αλληλεπίδρασης που αναγάγει τον καφέ σε επιστήμη.

Όχι ότι δεν είναι επιστήμη…..

Και γι αυτό μπορεί να σε πείσει όλη η ομάδα του Antheia, που θα σε μυήσει στον μαγικό χώρο του καφέ, δίνοντας σου την δυνατότητα να δοκιμάσεις γεύσεις και αρώματα που ούτε σε περνά από το μυαλό ότι υπάρχουν!

Ο χώρος πολλές φορές γίνεται σημείο συνάντησης μερικών εκ των καλύτερων και βραβευμένων ειδικών στον καλέ καφέ, όπου δοκιμάζουν νέες τεχνικές, μας παρουσιάζουν νέες γεύσεις και μας γνωρίζουν καλύτερα αυτόν τον μαγικό και τόσο ερωτεύσιμο χώρο του καφέ.

Τους αξίζουν δεκάδες συγχαρητήρια για όλα όσα μας προσφέρουν και για όλα όσα οργανώνουν εκεί στο Antheia!

Υποσχόμαστε, πως σύντομα θα βρεθούμε κοντά τους για να μάθουμε πολλά περισσότερα.

Μέχρι τότε κάνε την βόλτα σου προς τα εκεί και απόλαυσε πραγματικά καλό καφέ!

ΥΓ. Το έχουν γενικά με το υγρό στοιχείο, οπότε δοκίμασε και τα εξαιρετικά κοκτέιλ τους.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις