ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Γ.Πάγκαλος: Ναι λοιπόν, εμείς φταίμε…Λιθοβολήστε μας!

Γ.Πάγκαλος: Ναι λοιπόν, εμείς φταίμε…Λιθοβολήστε μας!

Newsroom

Ξέσπασε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο γνωστός μουσικός και ερμηνευτής, αγαπητός τόσο στην Μαγνησία, όσο και ευρύτερα, Γιώργος Πάγκαλος.

Μόλις προχθές ξεκίνησε με συναδέλφους, αλλά και τη σύζυγο του, επίσης μουσικό, την υπεραταλαντούχα Αίντα μας, τις εμφανίσεις τους σ έναν γνώριμο γι αυτούς χώρο και γενικότερα έναν χώρο αγαπητό και πετυχημένο. Στον Ζώη στα Παλιά!

Προλαβαίνουμε να τους απολαύσουμε σήμερα, Κυριακή μεσημέρι, αλλά και την Δευτέρα το βράδυ, στο γνωστό στέκι των Παλιών…

Αξίζει όμως να μοιραστούμε μαζί σας το ξέσπασμα του Γιώργου, που βρίσκει σύμφωνους επιχειρηματίες της εστίασης αλλά και την πλειονότητα των συναδέλφων του:

“…….Ένα μέλλον που το νέο διάγγελμα του πρωθυπουργού μας το στερεί από την τρίτη μέχρι νεοτέρας…Ως βασικοί προφανώς υπαίτιοι της εξάπλωσης του κορονοιου είμαστε υποχρεωμένοι να εξακολουθησουμε να βρισκόμαστε στο περιθώριο της νέας τάξης πραγμάτων..Να μη σηκώσουμε κεφάλι..ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΒΙΏΣΟΥΜΕ.. Ναι λοιπόν .. Εμείς φταίμε..Λιθοβοληστε μας..ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΑΠΌ ΤΟ ΜΕΣΗΜΈΡΙ ΩΣ ΤΟ ΒΡΆΔΥ.. ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΥΤΈΡΑ ΤΟ ΒΡΆΔΥ περιμένουμε τους φίλους μας να δώσουμε ο ένας στον άλλον την αγάπη και τη θετική σκέψη και ενέργεια…ΘΑ ΝΙΚΉΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ…!!!ΑΡΚΕΊ ΝΑ ΜΕΊΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ…”

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις