ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αφροδίτη: Τσίπουρο με τα πιο φρέσκα ψάρια και την καλύτερη γαριδομακαρονάδα ever!

Αφροδίτη: Τσίπουρο με τα πιο φρέσκα ψάρια και την καλύτερη γαριδομακαρονάδα ever!

Newsroom

Σας έχω γράψει ξανά για το τσιπουράδικο Αφροδίτη και μια προχθεσινή επίσκεψη μου στην αγαπημένη πλατεία των Παλαιών και στην Παπακυριαζή 49, με κάνει να σας γράφω ξανά.

Για ακόμα μια φορά, μαζί με το τσιπουράκι μας έφτασαν πεντανόστιμοι μεζέδες και φρέσκα θαλασσινά. Τα ψαράκια μύριζαν ιώδιο. Όσες φορές και να έχουμε πάει για τσίπουρο εκεί, ποτέ μα ποτέ δεν ήταν μέτριοι. Ποτέ δεν απογοητευτήκαμε και πάντα μου έκανε η εντύπωση της ποιότητας.

Η εξυπηρέτηση, οι μεζέδες, η φρεσκάδα και η ποιότητα με εντυπωσίασαν, αλλά κάτι άλλο ήταν που με ενθουσίασε. Η γαριδομακαρονάδα! Πριν φτάσει στο τραπέζι ακόμα, γύρισα το κεφάλι να κοιτάξω. Η μυρωδιά της μαγική. Τα μακαρόνια βρασμένα τόσο όσο έπρεπε. Οι γαρίδες μόνο που δεν σου μιλούσαν. Το μαγείρεμα φανταστικό. Νομίζω δεν έχω φάει καλύτερη στην ζωή μου.

Το τσιπουράδικο Αφροδίτη τελικά είναι ένα διαμαντάκι. Που λίγοι και καλοί, οι τυχεροί που το έχουν ανακαλύψει το χαίρονται και το απολαμβάνουν. Το κρατούν σα μυστικό, αλλά τέτοια νέα δεν κρύβονται….γι αυτό άλλωστε και η Αφροδίτη έχει κάθε μέρα “τόσους καλεσμένους”!

Να πάτε και να το απολαύσετε! Ποτέ δεν με απογοήτευσαν!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις