ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Απέκτησα νυχάκια σε 2 εβδομάδες με την top θεραπεία για σπασμένα και μαλακά νύχια!

Απέκτησα νυχάκια σε 2 εβδομάδες με την top θεραπεία για σπασμένα και μαλακά νύχια!

Newsroom

Θυμάστε που σας είχα μιλήσει για το Jelly Spa και την θεραπεία που είχα κάνει στα νυχάκια των ποδιών μου, για να δυναμώσουν τα νυχάκια μου και να μη σπάνε;

Θεωρώ ότι αυτή η θεραπεία είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεται κάθε γυναίκα που τα νυχάκια της είναι λεπτά και σπάνε συνεχώς ή δεν μακραίνουν εύκολα. Όμως πριν το καλοκαίρι είναι μια θεραπεία, που όλες πρέπει να κάνουμε, ειδικά αν βάφουμε συνεχώς τα νύχια των ποδιών μας. Προληπτικά. Προληπτικά γιατί καμιά μας δεν θέλει να σπάσουν τα νυχάκια της καλοκαιριάτικα, που φοράμε μονίμως ανοιχτό παπουτσάκι!

Έτσι δεν είναι;

Πέρα από το γεγονός ότι το Kelly Spa, είναι κάτι που θα το ευχαριστηθείς και θα το απολαύσεις και θα νιώσεις τα πόδια σου πάρα πολύ ξεκούραστα, την θεραπεία πρέπει να την κάνεις γιατί κάνει θαύματα.

Όπως βλέπεις την φωτογραφία, στο αριστερό μου πόδι, το δεύτερο νυχάκι, πριν 2 εβδομάδες δεν υπήρχε και τα νύχια μου ήταν τόσο μαλακά που δεν μπορούσαν τα κορίτσια ούτε να τα λιμάρουν!

Δύο εβδομάδες μετά το νυχάκι μου μεγάλωσε όσο βλέπεις στην φωτογραφία και τα νύχια μου ήταν πολύ πιο σκληρά!

Είτε έχεις θέμα, είτε όχι, αξίζεις σίγουρα αυτή την περιποίηση και την χαλάρωση και σίγουρα αξίζει να δράσεις προληπτικά, μην έχεις ατυχήματα στο μέλλον!

ΥΓ. Το scrub που βλέπεις στην φώτο της εταιρείας Αυγερινός, το αγόρασα για όλο το σώμα. Μου το έκαναν στα πόδια και εντυπωσιάστηκα από το αποτέλεσμα. Απολέπιση και βαθιά ενυδάτωση μαζί. Τσέκαρε το!

Nail Art Boutique, Mαιάνδρου 74

Τηλέφωνο: 24210 69988

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις