ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αλάτι: Νέο μενού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Γ.Παρίκου

Αλάτι: Νέο μενού με την υπογραφή του πολυβραβευμένου Γ.Παρίκου

Newsroom

Ο Γιάννη Παρίκος είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους σεφ της γενιάς του, έχοντας περάσει απ όλα τα μεγάλα εστιατόρια της χώρας, που έχουν λάβει το πολυπόθητο αστέρι michelin.

Ένας από τους ανθρώπους που τον πίστεψαν ολοκληρωτικά, είναι ο εθνικός μας σεφ, Λευτέρης Λαζάρου, που του εμπιστεύτηκε την κουζίνα του Βαρούλκου, του πιο εμβληματικού εστιατορίου της χώρας μας, ταυτισμένο με τα θαλασσινά.

Είναι μεγάλη ευλογία και τύχη για εμάς τους Βολιώτες, να μπορούμε να γευτούμε τις συνταγές και τις γεύσεις του και αυτό το οφείλουμε στο τσιπουράδικο “Αλάτι” στον Άγιο Κωνσταντίνο, ΄όπου παρά τις εποχές και τις συνθήκες, επένδυσε σοβαρά και έκανε μια κίνηση ματ, όχι για να κάνει την διαφορά, αλλά για να ανοίξει μια νέα πορεία χωρίς ανταγωνισμό!

Γιατί πόσο εύκολο είναι κανείς να ανταγωνιστεί τον Γιάννη Παρίκο;

Δοκίμασα τις γεύσεις του και απλά μαγεύτηκα….καθαρές και δυνατές γεύσεις!

Έφαγα σε ένα μόνο μεσημέρι σχεδόν όλα τα πιάτα και δεν ένιωσα στιγμή το βάρος του φαγητού, ένιωθα μόνο απόλαυση, γιατί είχαμε να κάνουμε με πιάτα που ξεχώριζαν γευστικά λόγω της φρεσκάδας των υλικών και της μαεστρίας στο δέσιμο τους, χωρίς παραπανίσια βαριά υλικά που συνήθως χρησιμοποιούνται απλά για να δώσουν γεύση ή για να κρύψουν τεχνικές και όχι μόνο ατέλειες.

Και να σας πω και το καλύτερο;

Πολλά από αυτά έρχονται και ως μεζέδες στο τραπέζι σας, αν και σας προτείνω να πάτε με άδειο στομάχι εντελώς και να τα παραγγείλετε από το μενού, καθώς για να ζήσετε τέτοιες μοναδικές εμπειρίες, πρέπει να κάνετε πολλά χιλιόμετρα, αφού στην πόλη μας και στις γύρω περιοχές, δεν θα βρείτε τίποτα παρόμοιο!

Σεβίτσε, ταρταρ, καλαμάρι ψητό με πατάτες Περού και τα κριθαρότα τους είναι μερικά από αυτά που αξίζει να δοκιμάσετε και δεν θα απορρίψετε!

Θα επανέρθω με περισσότερες λεπτομέρειες, μέχρι τότε, όλοι οι δρόμοι οδηγούν για τσίπουρο και δοκιμές του νέου μενού, στο Αλάτι στον Άγιο Κωνσταντίνο.

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις