ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Dali’s: Νυφικά χειροποίητα παπούτσια, όπως τα ονειρεύεσαι!

Dali’s: Νυφικά χειροποίητα παπούτσια, όπως τα ονειρεύεσαι!

Newsroom

Η ωραιότερη στιγμή της ζωής σου πλησιάζει και θες να είναι όλα, όπως τόσα χρόνια τα ονειρεύεσαι…

Το ξέρω και το ξέρουν και στο Dali’s Boutique και στο μέτρο που τους αναλογεί, δεν έχεις να αγχώνεσαι για τίποτα, αφού στα μέτρα σου…θα γίνουν τα παπούτσια του γάμου, στα μέτρα σου ακριβώς και όπως τα ονειρεύεσαι!

Το ότι ο Βόλος έχει ένα μεγάλο κενό στο νυφικό παπούτσι το ξέρουμε εδώ και χρόνια, όμως το συγκεκριμένο κατάστημα δεν ήρθε απλά να καλύψει αυτό το κενό, αλλά να δημιουργήσει αποκλειστικά για εσένα ένα χειροποίητο παπούτσι από την αρχή, από το Α μέχρι το Ω, πάνω στο δικό σου πόδι, με σχέδιο, δέρμα, χρώμα και τακούνι της επιλογής σου, για να το φοράς και να πετάς….όλη την ημέρα και την νύχτα του γάμου σου!

Στο κατάστημα τους στον Βόλο, στην Αντωνοπούλου, μεταξύ της Δημητριάδος και της Ερμού, μπορείς να βρεις πολλά διαφορετικά έτοιμα σχέδια για να διαλέξεις και να “παίξεις” πάνω σε αυτά με την επιλογή των χρωμάτων, τους δέρματος και του μεγέθους του τακουνιού, ωστόσο μπορείς να τους πας και ένα δικό σου σχέδιο και αυτοί να αναλάβουν να το φτιάξουν!

Σε 10 ημέρες, το παπούτσι των ονείρων σου θα είναι δικό σου, μέσα σε μια πολυτελή συσκευασία, για την οποία τόσος λόγος έχει γίνει στην πόλη μας!

Μάλιστα είναι πολλές οι Βολιώτισσες που επέλεξαν να πάνε στο Dali’s για να φτιάξουν χειροποίητο παπουτσάκι και για άλλες σημαντικές στιγμές, όπως τα βαφτίσια του παιδιού τους ή επειδή οι ίδιες βάφτιζαν ή πάντρευαν ένα ζευγάρι.

Εγώ θα σας δώσω κλείνοντας μιας μικρή γεύση από σχέδια, από τα δέρματα και από το κουτάκι που θα τα παραλάβετε και εσείς μπορείτε να περάσετε από το κατάστημα, να μιλήσετε μαζί τους, να ανταλλάξετε ιδέες και να καταλήξετε στο παπουτσάκι που θέλετε να φοράτε σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις