ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Φωτεινός Κόσμος: Το 1ο ΚΔΑΠ της πόλης αποκλειστικά για ΑμεΑ

Φωτεινός Κόσμος: Το 1ο ΚΔΑΠ της πόλης αποκλειστικά για ΑμεΑ

Newsroom

Μια γυναίκα με όραμα, με πολλή αγάπη για τα παιδιά και μεγαλύτερη γι αυτά τα παιδιά, που χρειάζονται περισσότερη αγάπη και προσοχή, γι αυτά τα παιδιά που μπορεί να σε παιδεύουν λίγο παραπάνω, αλλά στο τέλος μέσα από την εξέλιξη τους σου χαρίζουν τις μεγαλύτερες χαρές, η Ξένια Χολέβα, το είπε και το έκανε….

Το πρώτο ιδιωτικό ΚΔΑΠ αποκλειστικά για ΑμεΑ στην πόλη του Βόλου είναι γεγονός.

Η γνωστή Λογοθεραπεύτρια ερχόμενη σε επαφή χρόνια τώρα με παιδιά, αλλά και γονείς που αντιμετωπίζουν κάποιες ιδιαίτερες δυσκολίες, οραματιζόταν έναν χώρο γι αυτά τα παιδιά, έναν χώρο δημιουργικό και εκπαιδευτικό ταυτόχρονα.

Το όνειρο της πήρε σάρκα και οστά με την δημιουργία του ΚΔΑΜ ΑμεΑ “Φωτεινός Κόσμος” στη Ν.Ιωνία.

Σε λίγες μέρες θα υποδεχθεί παιδιά, αλλά και γονείς, για να αλλάξει την καθημερινότητά τους και για μας πάει όλους ως κοινωνία ένα βήμα πιο μπροστά.

Είχα την χαρά να ξεναγηθώ στον υπέροχο, πολυτελή αυτόν χώρο, που δε μοιάζει με κανένα άλλο ΚΔΑΠ. Ένας τεράστιος χώρος, προσεγμένος ακόμα και στην παραμικρή λεπτομέρεια, με τους ιδιοκτήτες του να έχουν βάλει τόσο μεράκι και τόση αγάπη σε όλο αυτό το εγχείρημα, που με το που μπαίνεις μέσα μια υπέροχη αύρα σε κατακλύζει!

Ότι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί παγκοσμίως, η Ξένια Χολέβα το έφερε στον Βόλο, γιατί δεν ΄ήθελε να δημιουργήσει έναν ακόμα χώρο σαν όλους τους άλλους, άλλα έναν ξεχωριστό χώρο, γι αυτά τα ξεχωριστά παιδιά, που αξίζουν το καλύτερο.

Όνειρο της; Περνώντας τα παιδιά καλά, να φεύγουν από το ΚΔΑΠ καλύτερα απ ότι πήγαν σε όλα τα επίπεδα και ανυπομονώντας να επιστρέψουν!

Σύντομα θα σας ξεναγήσω εκεί ξανά, δείχνοντας σας τους χώρους τους και τις καινοτομίες τους.

Μέχρι τότε μπορείς να έρθεις σε επαφή μαζί τους για να μάθεις πολλά περισσότερα για το πότε ακριβώς ξεκινούν και το ποιες είναι οι δραστηριότητες που θα μπορούν να χαίρονται εκεί τα παιδιά σας!

Όπως και να έχει σαν Βολιώτισσα θέλω να συγχαρώ την κα.Χολέβα και την οικογένεια της γι αυτή την μεγάλη επένδυση, γι αυτό το όραμα, που πήρε σάρκα και οστά και που ήρθε για να αλλάξει εμάς, τα παιδιά μας και τις ζωές μας!

Γιατί τα παιδιά…είναι το μέλλον μας!

Τηλέφωνο: 6944 630136

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις