ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Πάσχα και Πρωτομαγιά στην Σκόπελο και στο Dia’s για άνετη διαμονή και θέα θάλασσα! (ΦΩΤΟ)

Πάσχα και Πρωτομαγιά στην Σκόπελο και στο Dia’s για άνετη διαμονή και θέα θάλασσα! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Όλοι αγαπάμε την Σκόπελο, με το καταπράσινο τοπίο της και τα καταγάλανα νερά της.

Εμείς αποφασίσαμε να πάμε εκεί για Πάσχα και σκέφτηκα να κάνω μια πρόταση και σε εσάς, που ψάχνετε εξορμήσεις για Πάσχα και Πρωτομαγιά!

Θα πάμε στο Νέο Κλίμα, αφού το θεωρούμε το πιο στρατηγικό σημείο της Σκοπέλου. Είσαι κοντά σε όλα, μπορείς να τα δεις όλα και επίσης μπορείς απλά να μείνεις εκεί και να κάνεις τα πάντα με τα πόδια, αφού θα βρεις εξαιρετικά εστιατόρια, beach bar, καφέ και ότι άλλο χρειάζεσαι για να περάσεις καλά.

Μας πρότειναν, το ψάξαμε, διαβάσαμε σχόλια, ρωτήσαμε και αποφασίσαμε να μείνουμε στα ενοικιαζόμενα δωμάτια Dia’s, αφού μας καλύπτουν σε όλα τα κριτήρια.

Μέσα στα στούντιο τους, που φιλοξενούν και ολόκληρες οικογένειες, βρίσκεις τα πάντα. Διαθέτουν κουζίνα και όλο τον εξοπλισμό, για να μαγειρέψεις, όπως και απεριόριστη θέα στη θάλασσα.

Μάλιστα υπάρχει και δωμάτιο με τζακούζι στο μπαλκόνι και θέα θάλασσα!

Οι άνθρωποι εκεί φιλόξενοι πολύ, σε περιμένουν με κεράσματα και χαμόγελα και πολλή αγάπη, έτοιμοι να δώσουν απαντήσεις σε όλες σου τις ερωτήσεις, χαρίζοντας σου μια μαγική φιλοξενία, γι αυτό άλλωστε και οι δικοί μας φίλοι που μας τους πρότειναν, κάθε χρόνο που πάνε Σκόπελο επιλέγουν το Dia’s!

Και ναι, η διαμονή είναι εξαιρετικά οικονομική για την τοποθεσία και την ολοκληρωμένη εμπειρία που σου χαρίζουν!

Σου δίνω μόνο μια μικρή γεύση από τα δωμάτια, που διαθέτουν κουζίνα, σαλονάκι και όλα μα όλα βεράντα στην θάλασσα!

Τηλέφωνο: 698 4256869

Βρες τους και στο instagram για περισσότερες φωτογραφίες: https://www.instagram.com/diaskopelosapartments/?igsh=ODJ1b3JlMzV6NWJ3

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις