ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Κazelo: Η πιο μαγική εμπειρία που μπορείς να ζήσεις, λίγα λεπτά από το κέντρο! (ΦΩΤΟ)

Κazelo: Η πιο μαγική εμπειρία που μπορείς να ζήσεις, λίγα λεπτά από το κέντρο! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Δεν έχω ξανανιώσει έτσι σε μαγαζί που έχω επισκεφθεί. Θα μπορούσα να μείνω εκεί όλη την μέρα και σίγουρα το Kazelo στις Αφέτες, πάνω στο δρόμο, έχει γίνει πια για εμένα απόλυτος προορισμός χαλάρωσης και γεύσης.

Τα μαγαζιά έχουν αύρα. Ναι, έχουν και αυτό έχει μια αύρα, που θα σε κερδίσει από τα πρώτα δευτερόλεπτα. Πάντου γύρω σου ξεχειλίζει αγάπη.

Η αγάπη του Θεού, στην ομορφιά που έχει χαρίσει απλόχερα στη φύση. Τόσο πράσινο και τόσο μπλε του ουρανού και της θάλασσα, απλόχερα μπροστά σου…

Η αγάπη των δημιουργών του Kazelo. Τίποτα δεν έχει φτιαχτεί πρόχειρα. Πέτρα, πλάκα, πανιά, όλα τους δημιουργούν ένα υπέροχο σκηνικό, που μαρτυρά το μεράκι και την αγάπη του ανθρώπου που το έφτιαξε με θυσίες, αλλά χωρίς εκπτώσεις!

Η αγάπη των ανθρώπων στην κουζίνα, που έφτιαξαν την πιο νόστιμη πίτσα που έχω φάει ποτέ. Νομίζω πως το Kazelo πρέπει να παραδώσει μαθήματα πίτσας….και εσύ πρέπει να ζήσεις την εμπειρία, της πιο λεπτής και τραγανής ζύμης, με την πιο πλούσια σε γεύση και υλικά πίτσα που έχει δοκιμάσει ποτέ.

Η αγάπη της γυναίκας, της μητέρας της Ειρήνης, για τα γλυκά της….εκμέκ, πορτοκαλόπιτα, καρυδόπιτα, μπακλαβάς με παγωτό ή χωρίς και οι επιλογές δεν τελειώνουν. Μεγάλα απολαυστικά κομμάτια και γεύση….που θυμίζει “μαμά”!

Η θέα αμφιθεατρική. Όπου και αν κάτσεις, τα μάτια σου θα “τρέχουν” στο απόλυτο πράσινο και στο απόλυτο γαλάζιο!

Είναι το ωραιότερο μέρος για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα. Μάλιστα μέχρι και νεόνυμφα ζευγάρια φτάνουν εκεί, για να φωτογραφηθούν στο πιο συγκλονιστικό ηλιοβασίλεμα του Πηλίου.

Είτε περνάς για να πας θάλασσα και θες καφεδάκι και σνακ, είτε επιστρέφεις από αυτή και θέλεις ένα κοκτέιλ ή καφεδάκι με γλυκό, είτε απλά επιλέξεις να ζήσεις το απόλυτο και φτάσεις εκεί για δροσιά, θέα, φαγητό, ποτό ή καφέ….το Kazelo θα σε ανταμείψει!

Σας περιμένουν καθημερινά, αλλά και στο μεγάλο τους party στις 13 Ιουλίου, που θα σας χαρίσουν Disco Party με τις μουσικές του καλύτερου του είδους Nick levantis!

Μη χάσεις την ευκαιρία να το ζήσεις….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις