ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ
ΠΑΝΘΕΣΑΛΛΙΚΗ-ΠΟΛΥΚΛΑΔΙΚΗ-ΕΚΘΕΣΗ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H πιο κεφάτη ομάδα της πόλης, σε περιμένει με νέο menu, που θα γλείφεις και τα δάχτυλα σου!

H πιο κεφάτη ομάδα της πόλης, σε περιμένει με νέο menu, που θα γλείφεις και τα δάχτυλα σου!

Newsroom

Είναι η πιο δεμένη ομάδα που έχω συναντήσει. Είναι πραγματικά όλοι συνεργάτες που δουλεύουν για ένα κοινό σκοπό. Την απόλυτη απόλαυση. Την απόλυτη εμπειρία για τον πελάτη.

Κάνουν αυτό που αγαπούν, γι αυτό και το κάνουν με κέφι.

Είναι η ομάδα του Cookaki στον Βόλο, στον Άγιο Κωνσταντίνο και στην Πλαστήρα 5, που σε περιμένει μια ανάσα από την θάλασσα, στο πάρκο και δίπλα στην παιδική χαρά!

Με φιλοσοφία την αγάπη για τον τόπο και τους ανθρώπους, η ιδιοκτησία και συγκεκριμένα ο Σεφ, Βασίλης Συρταριώτης, επιθυμεί να δίνει ευκαιρίες σε νέα παιδιά, αλλά και να μοιράζεται μαζί τους το όραμα του, για μια εστίαση με μέλλον και εξέλιξη. Επιλεγει μόνο τοπικούς παραγωγούς και τοπικά υλικά για τις συνταγές τους και το σύνθημα είναι: Στηρίζουμε τον τόπο μας και τους ανθρώπους και τους χαρίζουμε τον καλύτερο μας εαυτό.

Το Cookaki και οι άνθρωποι πέρασαν τα τεστ του πρώτου διαστήματος και έχουν βρει πια τον απόλυτο βηματισμό τους.

Με έναν εξαιρετικό σέρβις, σας περιμένουν για να δοκιμάσετε τις νέες δημιουργίες τους. Ένα μενού που φτιάχτηκε από εσάς για εσάς με μπόλικη αγάπη στο…πασπάλισμα!!!!

Είδαν τι θέλετε, σας γνώρισαν καλύτερα, τόσο εσάς όσο και τις επιθυμίες σας και όλα μαζί τα έβαλαν στο τηγάνι, στην κατσαρόλα, στη σχάρα και τα έκαναν… γεύσεις!!!

Γνωρίστε λοιπόν το νέο τους μενού και πάρτε μια γεύση από το πιο άχαστο υλικό….την αγάπη τους για εσάς!

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις