ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Βάφλα σε σχήμα πέους, η νέα τάση στο βρώμικο φαγητό-Δες πόσο κοστίζει!

Βάφλα σε σχήμα πέους, η νέα τάση στο βρώμικο φαγητό-Δες πόσο κοστίζει!

Δώρα Μιχαήλ

Ένα μαγαζί στην Μπανγκόκ φτιάχνει τις πιο πρωτότυπες βάφλες που έχουμε δει ποτέ μας. Οι βάφλες έχουν σχήμα πέους και πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες μοιράζονται τις μάλλον ριψοκίνδυνες φωτογραφίες τους, ενώ απολαμβάνουν την αγαπημένη τους βάφλα. Η συγκεκριμένη βάφλα είναι γεμιστή με λουκάνικο και τυρί και συνοδεύεται με πολλές σάλτσες, όπως κέτσαπ, μαγιονέζα και σοκολάτα. Η βάφλα σε σχήμα πέους κοστίζει μόλις 1 ευρώ!

«Από την εμπειρία μου στον τομέα της εστίασης δεν περίμενα ποτέ να δω φαγητό σε σχήμα γεννητικών οργάνων. Θα αγοράζατε αυτή την βάφλα για τους γονείς σας; Αν βλέπατε ένα κοριτσάκι 7-8 ετών στον δρόμο να τρώει αυτή την βάφλα, θα σας άρεσε το θέαμα», δήλωσε ο γνωστός σεφ Yingsak Chonglertjetsadawong στην ιστοσελίδα Khaosod English.

«Χθες είχαμε πολλούς πελάτες παρόλο που έβρεχε. Κάποιοι που είπαν ότι αυτό που κάνω είναι παράλογο και ενάντια στις αρχές του Βουδισμού. Με ανησύχησαν λίγο αυτά τα σχόλια, αλλά δεν απάντησα. Αυτό που θέλω είναι ο κόσμος να το βλέπει σαν ένα απλό σνακ», ανέφερε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος, Ketnita Prasertsomboon.

Παρά τις αρνητικές αντιδράσεις, ο κόσμος δεν έχει σταματήσει να πηγαίνει στο μαγαζί και οι βάφλες έχουν γίνει ανάρπαστες. Εσείς θα δοκιμάζατε αυτές τις βάφλες;
bafla

bafla2

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις