ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xρυσαφένια: Με νέες τεχνικές, δημιουργεί φρυδάκι και χειλάκι, του ονείρου!

Xρυσαφένια: Με νέες τεχνικές, δημιουργεί φρυδάκι και χειλάκι, του ονείρου!

Newsroom

Πριν λίγο καιρό, σας σύστησα για πρώτη φορά την Χρυσαφένια, που δημιούργησε τον δικό της χώρο ομορφιάς στον Βόλο, μετά από εκπαίδευση που ακολούθησε, στο ημιμόνιμο μακιγιάζ.

Με την νέα τεχνική της πούδρας, για άψογο, χωρίς πόνο, χωρίς αίμα και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα στα φρυδάκια μας, κατάφερε μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να ξεχωρίσει και να ακούς το όνομα της να συζητιέται σε κομμωτήρια, κέντρα αισθητικής και γενικότερα χώρους που μαζεύονται γυναίκες, μοιράζονται εμπειρίες και συστήνουν αυτές που θεωρούν κορυφαίες στο είδος τους.

Η αλήθεια είναι ότι η δουλειά της είναι εκπληκτική, απόλυτα φυσική, προσεγμένη και όμορφη. Από την άλλη η Χρυσαφένια λατρεύει την γυναίκα και ζει γι’ αυτή την δουλειά. Αρκεί να την δεις να μιλάει για το αντικείμενο για να καταλάβεις το πάθος της. Το πάθος της που μαζί με τις γνώσεις της, την οδηγούν στο να σου χαρίσει ένα τέλειο αποτέλεσμα στο ημιμόνιμο μακιγιάζ που επιθυμείς, είτε χρειάζεσαι φρυδάκι, είτε χείλη, είτε γραμμή eyeliner!

Mε τεχνογνωσία, υπομονή και πολύ καλά υλικά, κάνε μαζί της το ταξίδι για να συναντήσεις τον καλύτερο, τον πιο όμορφο εαυτό σου, άλλωστε μη ξεχνάς το φρύδακι μας είναι η κορνίζα το προσώπου μας, τα χείλη μας, το πιο θηλυκό σημείο του προσώπου μας για εμένα. Πόσο όμορφο να ξυπνάς και να είναι περιποιημένα και όμορφα, λες και μόλις ανανέωσες το κραγιόν σου;

Μη φοβάσαι. Δεν κοστίζει πολύ και αυτό γιατί η Χρυσαφένια, θέλει να μπορείτε να είστε όλες όμορφες!

Μίλα μαζί της, άκουσε την, πες της τι θέλεις και μαζί καταλήξτε στο καλύτερο για εσένα!

Θα την βρείτε: Ιωλκού 312

Τηλέφωνο: 2421 400044

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις