ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε Τετάρτη όλοι πηγαίνουν στην Αγριά! (ΦΩΤΟ)

Αυτός είναι ο λόγος που κάθε Τετάρτη όλοι πηγαίνουν στην Αγριά! (ΦΩΤΟ)

Newsroom

Είναι από τα πιο όμορφα πράγματα που συναντώ στην δουλειά μου. Είναι πραγματικά ελπιδοφόρο και χαρούμενη συγκυρία για εμένα, όταν συναντώ επαγγελματίες που καταφέρνουν να κάνουν την περιοχή που δραστηριοποιούνται προορισμό.

Αυτό έχει συμβεί ξεκάθαρα με την περίπτωση του Φούρνου “Τον Άρτον Ημών” στην Αγριά Βόλου, στον δεύτερο παράλληλο, πίσω από την εκκλησία του Αγ.Γεωργίου.

Δεν είναι λίγοι όσοι φτάνουν στην Αγριά σχεδόν καθημερινά, αγοράζοντας ψωμί, κουλούρια, κριτσίνια και γλυκά, όπως τις απίθανες σοκολατόπιτες και πορτοκαλόπιτες τους, για 3 ημέρες, γιατί έρχονται από περιοχές ακόμα και εκτός του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Μάλιστα πλέον το προγραμματίζουν και φτάνουν στην Αγριά και στον Φούρνο “Τον Άρτον Ημών” κάθε Τετάρτη, αφού την συγκεκριμένη μέρα της εβδομάδας, όλα τα είδη κιλού, έχουν έκπτωση -1ευρώ!

Συμφέρει!!!! Και επειδή πάντα με ρωτάτε αν στην έκπτωση αυτή είναι και τα αγαπημένα σας σιροπιαστά, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ!

Τα σιροπιαστά δεν θα γινόταν να μην είναι, άλλωστε είναι ίσως αυτά που έκανα γνωστό τον συγκεκριμένο Φούρνο, καταφέρνοντας να φέρνουν στην Αγριά, ξανά και ξανά κόσμο απ όλη την Μαγνησία!

Φαίη και Γιώργο σας εύχομαι να έχετε δύναμη, να μας χαρίζετε νόστιμες γεύσεις και αν συνεχίσετε να εξελίσσεστε και να προοδεύετε!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις