ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Θες να καθαρίζεις καλύτερα, πιο εύκολα και πιο οικονομικά; Δες πως θα γίνει!

Θες να καθαρίζεις καλύτερα, πιο εύκολα και πιο οικονομικά; Δες πως θα γίνει!

Newsroom

Cleaning Vasiloglou….για μαγικές λύσεις καθαρισμού!

Το όνομα τους συνδυασμένο με τους επαγγελματίες, αφού είναι master στους καθαρισμούς επαγγελματικών χώρων. Όνομα που δημιουργεί ασφάλεια για το αποτέλεσμα και χτίστηκε με συνέπεια, ήθος και επαγγελματισμό.

Χάρηκα όταν έμαθα πως έχουν μπει και στον χώρο του λιανικού εμπορίου και έτσι μπορούμε και όλοι εμείς, που δεν είμαστε επαγγελματίες να χαρούμε τις υπηρεσίες τους και τα προϊόντα τους.

Το ήξερες και εσύ ότι στο κατάστημα τους, στην Αναλήψεως 185, μπορείς να αγοράσεις και εσύ τα επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιούν για το σπίτι σου;

Όλα πιστοποιημένα, οικολογικά και υπολλεργικά…..κάτι που ειδικά οι μανούλες με μικρά παιδιά ψάχνουν απεγνωσμένα!

Καθαριστικά για κάθε σημείο του σπιτιού, για κάθε χρήση!

Φαντάζεσαι πόσο καλά, πόσο βαθιά και πόσο εύκολα μπορείς να καθαρίσεις το σπίτι σου, από την στιγμή που αυτά τα καθαριστικά έχουν φτιαχτεί για πολύ δύσκολους επαγγελματικούς καθαρισμούς; Φαντάζεσαι πόσο άμεσα θα δεις το σπίτι σου και τους χώρους σου πιο καθαρούς από ποτέ;

Εγώ μάλιστα ξετρελάθηκα, που για κάθε επιφάνεια δεν έχουν μόνο απορρυπαντικά, αλλά απορρυπαντικά που βοηθούν στην συντήρηση κάθε επιφάνειας την οποία ταυτόχρονα προστατεύουν και της δίνουν και την χαμένη της λάμψη!

Δε φαντάζεσαι πόσο πιο καινούρια θα δείχνουν τα έπιπλα σου! Ταυτόχρονα μπορείς να τα προστατέψεις, όπως και το παρκέ σου από την φθορά του χρόνου!

Δε φαντάζεσαι τελικά πόσο εύκολο είναι να απαλλαγείς από τα άλατα στο μπάνιο και να σταματήσεις να δίνεις μάχη με αυτά. Ούτε που μπορείς επίσης να φανταστείς, πόσο εύκολο είναι να καθαρίσεις τα οικιακά σκεύη από τα λίπη και όχι μόνο!

Μου έκαναν το καθάρισμα των τζαμιών, το σφουγγάρισμα, το καθάρισμα του μπάνιου και της κουζίνας….παιχνιδάκι και το κυριότερο; Μου έκαναν οικονομία!

Γιατί αν και επαγγελματικά και πολύ πιο δυνατά τα δικά τους προϊόντα καθαρισμού, οι τιμές τους είναι φυσιολογικές, την ίδια ώρα που ένα δικό τους λίτρο, σου βγάζει 10 συσκευασίες του εμπορίου!!!!

Πιο γρήγορα, πιο άμεσα, πιο αποτελεσματικά και πιο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Δοκιμάστε τα και θα γίνει το καθάρισμα….το αγαπημένο σας σπόρ!

Όσο για τα χρήματα που θα εξοικονομήσετε; Πιείτε ένα καφεδάκι στην υγειά μου, που σας τους βρήκα!

Βρείτε τους και εδώ: https://www.facebook.com/Cleaning-Vasiloglou-579642272404794

Τηλέφωνο: 2421406443

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις