ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Xρονια πολλά στην “μασκότ” της Γκλαβάνη!

Xρονια πολλά στην “μασκότ” της Γκλαβάνη!

Newsroom

“Σας ευχαριστώ μωράκια”….την ακούω να λέει ενώ όλοι φτάνουν στο μαγαζάκι της στο Storage Kids για να της ευχηθούν για την γιορτή της…. (α ρε covid τι χαρές μας στερείς)

Η Φανούλα θα είχε σίγουρα πολλά γλυκά για να τους κεράσει με αγάπη και να μη σας φαινόταν καθόλου περίεργο αν αργά το απόγευμα, βλέπατε τσιμπούσι κανονικό με κρασάκι και τυριά…και όλους τους επαγγελματίες και τους εργαζόμενους του δρόμου εκεί, μπροστά στο μαγαζί της, όλοι ΕΝΑ!

Τα έχουμε ξαναζήσει αυτά…γιατί αν είχε μασκότ η Γκλαβάνη θα ήταν η Φανή Βούλγαρη!!!

Κάθε μέρα εκεί, μ ένα μεγάλο και ζεστό χαμόγελο και την δοτικότητα προς τους συναδέλφους της και όχι μονο να ξεχειλίζει!!!!

Το κορίτσι που δεν ξεχνά να κάνει εκπλήξεις στους δικούς της ανθρώπους, που έχει στήσει αμέτρητες φορές “γλεντάκια” και “γενέθλια έκπληξη” στους ανθρώπους που εργάζονται στην Γκλαβάνη και γι αυτούς αποτελεί σπίτι τους!

Ένας χαρούμενος και αισιόδοξος άνθρωπος, μια επαγγελματίας που θέλει να χτίζει σχέσεις με τους πελάτες της χωρίς να σκέφτεται το εφήμερο κέρδος…

Από κάθε παιδικό ρουχάκι που πουλάει θα μπορούσε να βγάζει περισσότερα, όμως κρατά συνειδητά όσο πιο χαμηλά τις τιμές, μειώνοντας το κέρδος της και κερδίζοντας σε χαμόγελα από τις μαμάδες και τα παιδιά!!!

Είναι μαμά η ίδια, σκέφτεται σαν μαμά….και αυτό την κάνει ασυναγώνιστη επαγγελματία!

Χρόνια Πολλά και αισιόδοξα, γεμάτα χαμόγελα, αγάπη και επιτυχίες!!!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις