ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

ΘΑΝΟΣ: Η οικογένεια που κάθε μέρα είναι πιο κοντά σας από ποτέ!

ΘΑΝΟΣ: Η οικογένεια που κάθε μέρα είναι πιο κοντά σας από ποτέ!

Δώρα Μιχαήλ

ΘΑΝΟΣ…

Μη μου πεις ότι δε γνωρίζεις τον κ.Δημήτρη Θάνο στη Παγασών;

Το κατάστημά του μετρά σχεδόν 30 χρόνια συνεχής και επιτυχημένης λειτουργίας, ενώ ο ίδιος μετρά πολλά περισσότερα χρόνια εμπειρίας στο χώρο του χρώματος!!!

Το δεξί χέρι των περισσότερων επαγγελματιών που ασχολούνται με ανακαινίσεις και διακοσμήσεις, αφού εκεί βρίσκουν τη μεγαλύτερη ποικιλία υλικών, σε τιμές λογικές, ενώ ταυτόχορνα βρίσκουν ότι νεότερο κυκλοφορεί!!!

Ο Δημήτρης Θάνος καταφέρνει χρόνια τώρα να είναι μπροστά από την εποχή του, φέρνοντας συνεχώς νέα προϊόντα και νέες μεθόδους, αλλάζοντας πάντα τα δεδομένα στο χώρο του χρώματος!

Στόχος του ν ανταποκρίνεται σε όλες σας τις ανάγκες, δίνοντας χρώμα στη ζωή σας και χτίζοντας μαζί σας μια σχέση όλο και πιο δυνατή!

Πρόσφατα τ όνομα του συζητήθηκε μέχρι και την Αθήνα, αφού δημιούργησε το μεγαλύτερο Showroom τεχνοτροπιών της χώρας! Ένας ολόκληρος όροφος, γεμάτος τεχνοτροπίες, αισθητική και απίστευτες πινελιές διακόσμησης που σε αφήνουν με το στόμα ανοιχτό!

Η συνεχής εξέλιξη και βελτίωση τους κρατά στη κορυφή και τους δίνει εδώ και χρόνια τη πρώτη θέσης στις επιλογές σας αλλά και στις καρδιές σας!

Εμείς, πάντα πάμε στον ΘΑΝΟ, για χρώματα, βερνίκια, εργαλεία, μονωτικά, είδη ζωγραφικής, εργαλεία και ότι άλλο χρειαστούμε για εργασίες ή ανακαίνιση του χώρου μας!

Όλη η οικογένεια επί ποδός, για να σας εξυπηρετήσει και να σας προτείνει με γνώση και εμπειρία αυτό ακριβώς που χρειάζεστε!

Σας ευχόμαστε πολλά πολλά ακόμα χρόνια επιτυχίας και δημιουργίας!

Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα του καταστήματος: www.thanosnet.gr

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις