ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και πετυχημένη βιοτέχνης! Τη λατρεύουμε!

Σύζυγος, μητέρα, γιαγιά και πετυχημένη βιοτέχνης! Τη λατρεύουμε!

Δώρα Μιχαήλ

Είναι από τις γυναίκες που θαύμασα από τη πρώτη στιγμή που την είδα!

Είναι μια οικογένεια που αξίζει συγχαρητηρίων. Δεμένοι, εργατικοί, αγαπημένοι μα πάνω απ όλα όλοι τους καλοί και χαμογελαστοί άνθρωποι!

Όμως, συγνώμη που θα το πω άντρες αυτό, το σπίτι το κρατά μια γυναίκα και πιστέψτε με δεν υπάρχει όντως πετυχημένος άντρας, χωρίς από πίσω του να υπάρχει μαι έξυπνη και ικανή γυναίκα!

Η κα. Μπουζάνη, είναι σύζυγος, μητέρα και γιαγιά. Ταυτόχρονα όμως μια επιτυχημένη βιοτέχνης, αφού κρατά τα ηνία της μεγαλύτερης βιοτεχνίας ζαχαροπλαστικής της Θεσσαλίας!!!

Θα τη βρεις στο γραφείο, ανάμεσα σε πολλά έγγραφα, να κανονίζει τις παραγγελίες, τις μισθοδοσίες και όλα όσα πρέπει να ¨τρέξει” καθημερινά μια επιχείρηση!

Ταυτόχρονα μπορεί να προσέχει κάποιο από τα εγγόνια της, ενώ την ίδια ώρα αν χρειαστεί θα τη δεις με καπελάκι και ειδική φόρμα στο εργαστήριο, δίπλα στους εργαζόμενους να βοηθά, όπως και όσο μπορεί!!!

Ναι, μια γυναίκα όλα τα μπορεί και είμαστε περήφανες γι αυτό!!!

Τρανό παράδειγμα ή πάντα σικάτη, όμορφη, ευγενική μα πάνω απ όλα χαμογελαστή και ευγενική κα.Μπουζάνη, που θα τη γνωρίσεις στη βιοτεχνία “Μέλισσα” στη Νεάπολη!!!

Να είστε πάντα γερή και δημιουργική!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις