ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Panettone, Pandoro, Pandolce και Panchoco από τον Κ.Γεωργακόπουλο!

Panettone, Pandoro, Pandolce και Panchoco από τον Κ.Γεωργακόπουλο!

Newsroom

Είναι ο άνθρωπος που μας έμαθε να τρώμε Panettone. Δεν θα σας πω αν είναι ο πρώτος που το έβγαλε στον Βόλο, γιατί δεν θέλω να αδικήσω κανέναν και δεν μπορώ να είμαι και σίγουρη γι αυτό.

Είμαι σίγουρη όμως, ότι είναι ο άνθρωπος που ναι, μας έμαθε να τρώμε panettone και μάλιστα 12 μήνες τον χρόνο, αφού η παραγωγή δεν σταματά με το πέρας των γιορτών και εσείς το ζητάτε ξανά και ξανά!

Ειμαι επίσης βέβαιη, ότι αν δεν είμαστε στη πρώτη θέση, είμαστε στις πρώτες θέσεις περιφερειακών πόλεων, που το panettone έχει τόση ζήτηση και έχει γίνει τόσο γνωστό και αγαπητό.

Και το χρωστάμε αυτό στον Φούρνο Αρτογνωσία, στον Κώστα Γεωργακόπουλο, την Γεωργία Χρυσοβέργη και την ομάδα τους!

Κάθε χρόνο ο Κώστας σεβόμενος τον εαυτό του, αλλά κυρίως όλους εσάς προσθέτει νέους κωδικούς, νέες γευστικές εμπειρίες και δημιουργεί αργά, αργά με σταθερά βήματα νέες μόδες στην πόλη μας, δίνοντας χρόνο στο κοινό να δοκιμάσει, να εκπαιδευτεί και να αγαπήσει νέες γευστικές πρακτικές που γίνονται αγαπημένες συνήθειες.

Φέτος θα προσθέσει πολλές ακόμα εκπλήξεις φτάνοντας προς τις γιορτές, όμως μέχρι αυτή την ώρα, αξίζει να δοκιμάσετε εκτός από τους κλασσικούς κουραμπιέδες και τα κλασσικά μελομακάρονα, κουραμπιέ oreo, μελομακάρονο με γέμιση κάστανο και μελομακάρονο κάστανο με λευκή ή σοκολάτα γάλακτος!

Το panettone τους το ξέρετε καλά, δε νομίζω ότι σε κάποια άλλη πόλη έχουν φάει τόσο panettone. Και ευτυχώς δηλαδή που το δοκιμάσατε από τα δικά του χέρια στον Φούρνο Αρτογνωσία, γιατί πιστέψτε με δοκιμάσατε ότι πιο κοντά μπορείτε να φάτε στο αυθεντικό ιταλικό panettone!

Nαι, δεν θα κουραστώ να το λέω. Το καλύτερο της πόλης με διαφορά!

Και φυσικά Pandoro για όλους εσάς που θέλετε να ζήσετε αυτή την εμπειρία, αλλά δεν μπορείτε ή δεν θέλετε να φάτε ξηρούς καρπούς!

Εγώ φέτος ψηφίζω Pandolce, με αμύγδαλο, σταφίδες και λευκή σοκολάτα…κοοοοοοολαση! Έχω πάθει έρωτα!

Για εσένα όμως που αγαπάς την σοκολάτα, νομίζω πως πρέπει να στραφείς προς το Panchoco….με κομμάτια σοκολάτας!

Και φέτος τα Χριστούγεννα, γίνονται πιο νόστιμα με Φούρνο Αρτογνωσία, στην Εθνικής Αντιστάσεως 80, μεταξύ Μαυροκορδάτου και Γαμβέτα.

Καλή σας απόλαυση!

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις