ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Los Gatitos: Μια νέα εποχή ξεκίνησε στην πόλη μας!

Los Gatitos: Μια νέα εποχή ξεκίνησε στην πόλη μας!

Newsroom

Πριν ένα χρόνο περίπου άνοιξε στον Βόλο, ένα νέο καφεκοπτείο-παντοπωλείο με το υπέροχο και παιχνιδιάρικο όνομα “Los Gatitos”.

Στην Ανθ. Γαζή 122, η Γεωργία και ο σύζυγος της, έβαλαν το στοίχημα, να κάνουν κάτι που ξέρουμε μεν, αλλά διαφορετικά, με ένα πιο premium τρόπο, ως προς τις επιλογές που μας δίνουν, αλλά πάντα με φυσιολογικές και καλές τιμές.

Το κατάστημα, ήδη από το πρώτο καιρό της λειτουργίας του έγινε γνωστό για τον καφέ του, τόσο τον ελληνικό, όσο και τον espresso. Οι πελάτες του φανατικοί. Όσοι δοκίμασαν τυχαία, είτε λόγω συστάσεων δεν τους άλλαξαν ποτέ μέχρι σήμερα. Προτιμούν να μείνουν χωρίς καφέ, παρά να δοκιμάσουν αλλού.

Με πολύ μεράκι, ψάξιμο και δοκιμές, στηρίζουν τον τόπο τους, στηρίζοντας τους καλύτερους τοπικούς παραγωγούς μας, δίνοντας μας την δυνατότητα να αγοράσουμε όσπρια, από τον τόπο μας. Από το βράσιμο τους ακόμα, θα καταλάβεις την ποιοτική τους διαφορά, όταν δε τα γευτείς, θα καταλάβεις τι σημαίνει να γεύεσαι γεύσεις μικρών παραγωγών και όχι απλά εμπορικά συσκευασμένα είδη.

Επίσης στον πανέμορφο και προσεγμένο χώρο τους, θα βρεις μια τεράστια ποικιλία μπαχαρικών και βοτάνων, τσαγάκια, ζυμαρικά και γλυκά του κουταλιού, πάλι από τον τόπο μας και σε συνεργασία με αξιόλογους τοπικούς παραγωγούς.

Η Γεωργία θα σε υποδεχθεί με χαμόγελο και ευγένεια, ενώ έχει όλη την καλή διάθεση, να σου εξηγήσει τα πάντα για τα προϊόντα τους με υπομονή και αγάπη για όσα σας προσφέρουν!

Το Los Gatitos, έχει εγκαινιάσει μια νέα αρχή στον χώρο του παντοπωλείου και του καφεκοπτείου στην πόλη μας και θαρρούμε πως στο μέλλον θα μας εκπλήξει και θα μας συναρπάσει ακόμα περισσότερο.

Να το θυμάσαι αυτό.

Το Los Gatitos, το αξίζουμε και ευχαριστούμε που επιτέλους περνάμε σε μια νέα εποχή μαζί του….

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις