ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Νail Art Βoutique: Με τα παιδιά μόνο με ενημέρωση και εφόσον αυτοαπασχολούνται

Νail Art Βoutique: Με τα παιδιά μόνο με ενημέρωση και εφόσον αυτοαπασχολούνται

Newsroom

Το Nail Art Boutique έφτασε στην πόλη και συγκεκριμένα στην Ν.Ιωνία και στην Μαιάνδρου 74, καταφέρνοντας να κερδίσει αμέσως τις εντυπώσεις και τις καλύτερες κριτικές μας.

Ένας τέτοιος χώρος έλειπε από την Ν.Ιωνία, αλλά ταυτόχρονα έλειπε και ένας χώρος μακριά από το κέντρο, όπου να μπορείς να κάνεις τα νυχάκια σου ήρεμη και όχι έχοντας εκνευριστεί ψάχνοντας αρκετά για πάρκινγκ.

Όλα αυτή η ευκολία που μας προσφέρει, μαζί με το γεγονός ότι έχουν δημιουργήσει ένα πανέμορφο χώρο, δίνοντας βαρύτητα στην καθαριότητα και την ποιότητα, έκανε τα νέα να μαθευτούν πολύ γρήγορα και έτσι αν και είναι ανοιχτό λίγες μέρες τώρα, δύσκολα βρίσκεις ραντεβού.

Ένα από τα πολύ έξυπνα πράγματα που επίσης έκανε το Nail Art Βoutique είναι ότι δημιούργησε μια γωνίτσα με παιχνίδια για να απασχολούνται τα παιδάκια μας όσο εμείς κάνουμε νυχάκια.

Όμως επειδή δεν το ανέφερα την προηγούμενη φορά, θέλω να σας ενημερώσω, ότι μπορείτε να πάτε με το παιδάκι σας μόνο αφού έχετε ενημερώσει στο κλείσιμο του ραντεβού, ώστε να μη μαζευτούν πολλά παιδάκια και μόνο αν το παιδάκι είναι σε ηλικία να αυτοαπασχοληθεί.

Τηλέφωνο: 24210 69988

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις