ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Διός: Εμείς πίνουμε νερό από τα χέρια…Βολιώτη! (ΦΩΤΟ)

Διός: Εμείς πίνουμε νερό από τα χέρια…Βολιώτη! (ΦΩΤΟ)

Δώρα Μιχαήλ

Ένας από τους πρωτοπόρους και πιο έξυπνος επιχειρηματίες που πέρασαν ποτέ από τη Μαγνησία και τη χώρα γενικότερα ήταν ο Σάββας Μεντεκίδης, ο οποίος έγραψε τη δική του ιστορία στο χώρο του εμφιαλωμένου νερού, την οποία σήμερα συνεχίζει ο γιος του Δημήτρης Μεντεκίδης.

Σε πείσμα των καιρών και ενάντια στη δυσμενή ελληνική πραγματικότητα, η εταιρία Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. με πείρα δεκαετιών στον τομέα της εμφιάλωσης και μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία του εμφιαλωμένου νερού ΣΕΛΙ, τόλμησε σχετικά πρόσφατα να ξεπεράσει τα εμπόδια του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και να επενδύσει δυναμικά στην τόνωση της εγχώριας παραγωγής και την ενίσχυση της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας.

Με μία από τις μεγαλύτερες επενδύσεις που έχουν γίνει στον τομέα του εμφιαλωμένου νερού, ύψους 8,7 εκατομμυρίων ευρώ, οι νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του εμφιαλωμένου νερού ΔΙΟΣ στην Καρίτσα Πιερίας, ενός κτιρίου Ενεργειακής Κλάσης Α κι εμβαδού 5.000 τμ., σε οικόπεδο 15.000 τ.μ., εξοπλισμένο με υπερσύγχρονα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, με μεγάλη δυνατότητα εμφιάλωσης γυάλινων φιαλών, 10λιτρων και 19λιτρων φιαλών καθώς και φιαλών PET 0,5 και 1,5 λίτρων σε πολύ υψηλές ταχύτητες και συνθήκες απόλυτης υγιεινής με απόλυτη ασφάλεια και πιστότητα, για να εξασφαλίσουν ένα ανταγωνιστικό προϊόν υψηλής ποιότητας σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.

Τη κορδέλα στα εγκαίνια έκοψαν τα εγγόνια του Σάββα Μεντεκίδη, ο οποίος πρόλαβε να δει ένα μεγάλο όνειρο να γίνεται πραγματικότητα!

Ο Δημήτρης πια, έχοντας παρακαταθήκη τις συμβουλές του πατέρα του, έχοντας κληρονομήσει την οξυδέρκεια του, με τις γνώσεις του, τις σπουδές τους και κυρίως αγάπη και πείσμα να δει όσα έφτιαξε ο πατέρας του να συνεχίζουν την ανοδική τους πορεία, κάτι τ οποίο πετυχαίνει, συνεχίζει ακόμα πιο δυναμικά κάνοντας μας περήφανους που στον Βόλο ζουν τέτοια “επιχειρηματικά δαιμόνια” και ακούγεται παντού!

Εμείς παιδιά, πίνουμε νερό μόνο από τα χέρια Βολιώτη…ΜΟΝΟ ΔΙΟΣ!

μεντε

μεντε2

μεντε3

μεντε

Τελευταία Νέα

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις